173 cm/56 kg lettem. Ezzel a módszerrel vissza tudnék fogyni?
173/48-50 kg voltam nyáron, amikor bulizgattam, meg sokat csavarogtam. Azóta feljött 6 kg. De azt vettem észre ha naponta 2000-2500 kcalt eszek, megmarad a súlyom 56-58 közt, ami azért nem kevés kaja szóval viszonylag sok finomat ehetek magához a súlymegtartáshoz, és ez a +6kg is viszonylag sok idő alatt jött fel(4 hó) ahhoz képest hogy nagy átlagban rengeteget eszem amióta rendesen eszek.
NA és azt a módszert találtam ki hogy veszek hashajtót és minden étkezés után egyből iszok belőle rengeteget. Ezáltal le tudok fogyni újra, legalább 50 kilóra?
Talán igen, talán nem. Viszont az biztos, hogy tönkreteszed a bélflórádat, és szétmaratod a beleidet a gyomorsavval. Ezektől pedig komoly fájdalmaid, nagyon erős puffadásod, bőrtüneteid lesznek, és elkezd majd fokozatosan ritkulni a hajad. Szóval még ha be is jön, a gyakori hashajtástól olyan hasad lesz, mintha terhes lennél a folytonos puffadástól, könnyebben kipattogsz, a hajad megfakul, rossz esetben el is kezd kihullani, és búcsút mondhatsz az aktív életmódnak a folytonos fájdalomtól (volt begyulladva a bélrendszerem egy nem felismert enzimhiány miatt, hidd el, nem kellemes).
Inkább csak egyél 200-300 kcal-val kevesebbet, és mozogj többet. Mondjuk tornázz minden másnap fél órát valami videóra, ha mindenáron olyan vékony akarsz lenni. Bár akiket én ismerek 170/56 körüli aránnyal, azok modellkednek, vagy modellkedtek anno, szóval totál felesleges.
A fosással minden fontos tápanyag is távozik, nem tud időben felszívódni, gyakrabban leszel beteg és gyenge. Szerinted ez rendben van?
A súlyod meg rendben. Inkább sportolj, az még egészséges is!
"NA és azt a módszert találtam ki hogy veszek hashajtót és minden étkezés után egyből iszok belőle rengeteget."
Feltalálónak azért ne menj, mert ennél hülyébb ötletet rég lehetett olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!