Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 173 cm/56 kg lettem. Ezzel a...

173 cm/56 kg lettem. Ezzel a módszerrel vissza tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

173/48-50 kg voltam nyáron, amikor bulizgattam, meg sokat csavarogtam. Azóta feljött 6 kg. De azt vettem észre ha naponta 2000-2500 kcalt eszek, megmarad a súlyom 56-58 közt, ami azért nem kevés kaja szóval viszonylag sok finomat ehetek magához a súlymegtartáshoz, és ez a +6kg is viszonylag sok idő alatt jött fel(4 hó) ahhoz képest hogy nagy átlagban rengeteget eszem amióta rendesen eszek.

NA és azt a módszert találtam ki hogy veszek hashajtót és minden étkezés után egyből iszok belőle rengeteget. Ezáltal le tudok fogyni újra, legalább 50 kilóra?

dec. 28. 20:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Talán igen, talán nem. Viszont az biztos, hogy tönkreteszed a bélflórádat, és szétmaratod a beleidet a gyomorsavval. Ezektől pedig komoly fájdalmaid, nagyon erős puffadásod, bőrtüneteid lesznek, és elkezd majd fokozatosan ritkulni a hajad. Szóval még ha be is jön, a gyakori hashajtástól olyan hasad lesz, mintha terhes lennél a folytonos puffadástól, könnyebben kipattogsz, a hajad megfakul, rossz esetben el is kezd kihullani, és búcsút mondhatsz az aktív életmódnak a folytonos fájdalomtól (volt begyulladva a bélrendszerem egy nem felismert enzimhiány miatt, hidd el, nem kellemes).

Inkább csak egyél 200-300 kcal-val kevesebbet, és mozogj többet. Mondjuk tornázz minden másnap fél órát valami videóra, ha mindenáron olyan vékony akarsz lenni. Bár akiket én ismerek 170/56 körüli aránnyal, azok modellkednek, vagy modellkedtek anno, szóval totál felesleges.

dec. 29. 07:43
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
9-es: nem MINDEN! EGY valaki írogatja ki a kérdéseket!
dec. 29. 07:59
 13/21 anonim válasza:
100%

A fosással minden fontos tápanyag is távozik, nem tud időben felszívódni, gyakrabban leszel beteg és gyenge. Szerinted ez rendben van?

A súlyod meg rendben. Inkább sportolj, az még egészséges is!

dec. 29. 09:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz a hashajtóval. Csak aznapra kb fél kilot de masnap rogton visszamegy
dec. 29. 11:21
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Neked egy szemüveg kéne és egy pofon h észhez térj.
dec. 29. 11:55
 16/21 anonim válasza:
100%
Teljesen ideális a magasság-testsúly párosod. A fejedben vannak gondok..
dec. 29. 12:23
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdés nem kamu akkor szerintem keress fel egy szakembert
dec. 29. 12:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem sikerül orvoshoz menned ca. egyév alatt???
dec. 29. 15:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
BMI-d a sovány kategóriában van még így is. Ne akarj fogyni, mert a hiányzó tápanyagok miatt egy sor kellemetlen, vagy egyenesen fájdalmas krónikus betegség alakulhat ki!!!
dec. 29. 16:58
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

"NA és azt a módszert találtam ki hogy veszek hashajtót és minden étkezés után egyből iszok belőle rengeteget."

Feltalálónak azért ne menj, mert ennél hülyébb ötletet rég lehetett olvasni.

tegnapelőtt 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!