Milyen egészség romlás várható ha csak kínai instant levesekkel fogyok?
Minden nap iszok fehérjeport. Szedek vitaminokat. De elkezdtem ezeket a 110 kalóriás leveseket enni. (Napi 2) múltkor úgy húztam ki a napot hogy vettem pár banánt és 1-1 et megettem még reggelire. A másik napokon meg este ittam egy mézes - citromos teát.
Kb 6 kiló ment le 2 hét alatt. Folytatni akarom csak tudom hogy ennek meglesz a nem pozitív következménye is.
- izmot fogok veszteni
- minndennapos a fejfajas - rosszullét
De mi lesz még ?
Bőrbetegség? Fogak és csont probléma ? Vese, máj, epe ? Fáradság érzet ?
Gond az hogy az orvosok (ingyenes ) nem segítenek. Kivizsgálásig sem jutok el honapok alatt. Háziorvos 5x, sztk 10x. Menjek oda és újabb időpontok. Egész napok várakozva és semmi. Akkor megint vissza a körzetihez és a buli indul újra.
A munkahely ülő munka de azért 10 km séta megvan. Mikor nagyon rá voltam állva a fogyás témára akkor heti 3x futopad , ellipszis tréner , kézi súlyzók , szobakerékpar és evezőkkel…. Minden boltban kapható táplálék.a fogyáshoz meg lett véve. Nagyon diétás étrenden kezdtem élni ! Eredmény a 1500 kalóriás étrenden ? Nulla erdmeny hogy 15 éve edzek ? Nulla erdmeny minden drága kiegészítőket szedve ? Nulla
Ez az egyetlen módja amivel súlycsökkenést tapasztalok hogy ezekkel a szar levesekkel húzom ki a napot. 😒😕
Aki hülye....
Fogyni kalóriadeficittel lehet. Tehát egyél kevesebbet, és mozogj többet. Legyen a napi kalóriabeviteled 1200 kalória, de jobban tennéd, ha számolnád is, és mozogj heti 3-szor intenzíven.
De, ha te szenvedni akarsz, és meguntad az életed, ám legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!