Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szoktatok nassolni este,...

Szoktatok nassolni este, filmnézés közben? Ha igen, mit? Ha nem: hogyan bírjátok ki?

Figyelt kérdés
nov. 7. 14:54
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen utolsó, ez valóban a legundorítóbb dolog a világon. A sorozatgyilkosok, bűnözők még úgy úgy elmennek, de az hogy valakinek van pofája felbontani egy chipset esti sorozatnézés közben az már tényleg kritikán aluli.
nov. 14. 20:36
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Én pont erről próbálok lejönni. Nálam elég komoly dolgok vannak a toronyban, konkrétan a napom fénypontja ha leülök egy atomcsípős chipssel nézni egy részt az aktuális kedvenc sorozatomból. (Tudom elég gyatra életem van.)

Mivel időhiány miatt ezt mostanában nem tudom megtenni, így problem solved, de biztos vagyok benne, ha bármikor eljutok oda, hogy megint tudjak egy sorozat részt nézni, akkor abból nasi lesz.

Ez annyira ment eddig, hogy inkább kihagytam étkezéseket, csak legyen meg a csípős ropogtató filmezésem.

Amikor próbáltam erről leállni hummus volt a nasi, szárzellerrel és répával. De valahogy sosem adta azt az élményt. A vicc, hogy 2 konkrét chips van amivel ez működik, már ha más márkát/ízt veszek sem ugyanaz.

Szeretnék ezzel szakemberrel foglalkozni, mert több ponton is problémás volt egész életemben a táplálkozásom, gyerekkorom óta ezt csinálom, csak akkor könyvekkel nyomtam ugyanezt.

jan. 14. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!