Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szoktatok nassolni este,...

Szoktatok nassolni este, filmnézés közben? Ha igen, mit? Ha nem: hogyan bírjátok ki?

Figyelt kérdés
ma 14:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Ritkán fél zacskó chipset.

Gyakran fagyottan áfonyát. Szemenként.

Es 50 százalékban semmit. Lecseréltem sportra. Ha filmnezes kozben kell valamit csinalnom akkor inkabb tornazom minthogy egyek

ma 15:02
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem, soha. A moziból is a csámcsogó-böfögő népek miatt maradtam el. A franc se akarja őket hallgatni. Piálni, azt néha igen.
ma 15:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezert hiztam el, allandoan filmet neztem es zabaltam este.

Most hogy legyen egy kis ragas elmeny is, nyers repat szoktam enni.

Igazabol mar nem is hianyzik a nasi, de az hogy film kozben egyek, meg mindig :D

ma 16:21
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Gyakran szoktam, főleg chipset.
ma 17:41
 5/16 anonim ***** válasza:
54%
Már nem, elhatározás és akarat kérdése.
ma 17:49
 6/16 anonim ***** válasza:
26%
Délután 5 után már nem eszem semmit. Miért? Mert így döntöttem.
ma 19:13
 7/16 kürtőskalácska ***** válasza:
75%
Chipset.
ma 19:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Általában akkor vacsorázom, így nem nasizom. De ha mégis, akkor popcorn, napraforgómag, házi süti, pogácsa, nápolyi. Ki is váltja a vacsit, úgy jóllakok:D
ma 20:18
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem értem a mértéktelen leszavazásokat a 6-os válaszomra, de gondolom az elhízott, lusta, akaratgyenge gyk népe jobban ismeri az én szervezetemet, szükségleteimet, mint én magam.
ma 20:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán eszek filmezés közben, nem szokás nálunk, és kész. Hogy bírom ki? Hát mi vagyok én, bélgép, hogy minden tevékenység közben egyek?
ma 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!