Szoktatok nassolni este, filmnézés közben? Ha igen, mit? Ha nem: hogyan bírjátok ki?
Nem. Megszokás kérdése is nyilván. Nem csak simán unaloműzésből nézek filmeket, hanem olyanokat nézek, amik tényleg érdekelnek, amiket szeretek. Inkább zavarna közben a nassolás. Este szoktam TV-t nézni. Előtte vacsorázok, aztán csinálok egy teát, és egy bögre teával ülök le a TV elé. Az hiányozna, de a nasi nem.
Ki lehet alakítani új szokásokat. Meg kell vizsgálni, hogy mi miatt nassolsz a TV előtt. Pl segíthet ha valamivel babrálsz a kezedben, mondjuk egy kis labdával, plüssel, kulcstartóval. Ha a rágás hiányozna, azon segíthet egy cukormentes rágó.
Szerintem ez szokás kérdése, mert én bár ritkán nézek filmet, otthon sose jut eszembe, hogy nassoljak közben.
Általában beszélgetés közben se jellemző rám a nassolás, kivéve amikor az egyik rokonunknál vagyunk. Vagyis már ott sem, mert ők is megszüntették ezt, miután az egyik családtag cukorbeteg lett. Náluk megszoktam ezt a fajta nassolást és hiányzik, másnál nem. Ebből gondolom, hogy ez tényleg egy tanult szokás.
Dunakavicsot reklámokra 1-2 szem. Így egy zacskó cukor kitárt kb 1 hétig. Hát ettől szerintem nem lehet elhizni. Így valami jó us van a reklámban
Néha tökmag de abból nem 2 szem. Az meg egészséges is. Főleg férfiaknak. Az ilyen napi szerintem nem káros az egészségre.
Persze hogy! Levegős fritőzben jó feketére-ropogósra megsütök 5-6 mirelit pogácsát vagy sajtos rudat, és még melegében elrágcsálom a filmhez. Isteni. :-)
Elhízni ettől nem fogok, mert amúgy meg alig eszek valamit. 56F
Persze kibírom nélküle is a filmet, de hát miért tenném, ha egyszer jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!