Ha estére filmnézéskor sült csicseriborsót eszem, az gátolhatja a fogyást?
Akkor gatolja a fogyast, ha tobb kaloriat viszel be, mint amennyit elegetsz. Ehhez ugye szamolni is kene a kaloriakat, nem egy hatrany, ha tartos fogyast es egy olyan eletmodot akarsz kialakitani magadnak, amit egesz eletedben tudsz majd tartani.
Nem tudtam, hogy 2021-ben van meg olyan elo ember, aki bedol ennek az update baromsagnak, de most meglepodtem ezen a kategorian :D
3: Ki az a Cucu?
4: 10 éve le tudtam fogyni az Update módszerrel, 95 kg-ról 75-re.
Amúgy azt hittem, hogy ebbe a kategóriába olyanok írnak, akik szintén hisznek benne és használják.
Szia!
Én is Update módszerrel fogytam 15 kilót 3 évvel ezelőtt, azóta tartom a súlyom. Én se ettem soha update termékeket, csak a kategóriákat és az időintervallumokat tartottam be. Aki sosem próbálta az meg jó lenne, ha csendben maradna :)
Kérdésedre válaszolva, mivel írtad is, hogy a csicseriborsó 2-es kódú, így azt én a helyedben este nem enném. 1-1 nagyon kivételes eset előfordulhat, de tudod, ne legyen az 1-1 kivételes esetből rendszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!