Sokat segíthet az alakom formálásában, ha teljesen kiiktatom a sültkrumplit az étrendemből?
Ha helyette pizzát eszel, akkor nem.
Ha ezen múlik a kalóriadeficited, akkor igen.
Krumpliban rizsben sok energia van amitől térfogat növekedést produkálhatsz az izmaidban ha megdolgoztatod őket és ezzel együtt a zsír lerakódás tud fogyni a bőr alatt.
Tehát edzés vagy mozgást igénylő munka mellett javasolt a mérték tartó krumpli és rizs fogyasztás.
A cukrot iktasd ki.
Csak kávéba tegyél és meglátod, hogy működik a dolog.
Az ásványvíz bevitel is növelhető az segít kimennie sok felesleges dolognak.
Nagyon régi kérdés, de csak ennyiből nem lehet tudni és nem ördögtől való a sültkrumpli. Én úgy szabadultam meg 14 kilótól, hogy egyéb dolgokban változtattam. Ugyanúgy maradt tészta és sültkrumpli. Krumplit és rántott ételeket kókuszolajban sütök, több zöldséget-gabonát eszek például főzikkel, több gyümölcsöt eszek, rozskenyereket eszek, lekvárokat eszek. Némelyik hiába zsíros és cukros, 14 kiló repült. Hiába eszek tésztára krumplit és rántott párizsit, nem jön vissza a 14 kiló. Soha senkinél nem az lesz a lényeg, hogy sültkrumplit vagy rántott húst ne együnk.
34/F
Pontosítok: több rost a leglényegesebb. Illetve a kókuszolaj által kevesebb a felszívott zsír, azt azért is jó beépíteni és természetesebb ízt hagy mindennek.
Ugyanúgy rakott kelt, bolonyai tésztát, fasírtot, mindent eszek - több rosttal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!