Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Van olyan tea ami azonnal...

Van olyan tea ami azonnal meghajt?

Figyelt kérdés
Ittam szennát de az 4-5 óra hossza mire hat van ami pl fél óra alatt meghajt? Emésztési problémáim vannak ritkán tudok nagy dolgozni akkor is kevés jön és úgy érzem "tele vagyok" puffadok.
okt. 29. 08:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%

Akkor csak a te kedvedért, télen sajnos nem terem semmi a kertünkben. Már nincs alma, körte, szilva, barack, szőlő, füge, meggy, cseresznye, áfonya, ribizli, málna, szeder, eper így jelenleg mivel nem tudok menni és csipegetni így nem eszek úgy gyülölcsöt. A boltit meg nem tudom megkívánni. Ha van el is rakva úgy sem, hiába házi. Inkább frissen a fáról, bokorról szeretem a gyümölcsöt. Számomra ez a gyümölcs szezon ami ide vonatkozik és nem arra, hogy spanyolban mi érik még vagy egy raktárból mit tudnak még elő varázsolni.

okt. 29. 19:27
 12/14 anonim ***** válasza:
30%

Ja, de finnyás már valaki.. 🤦 akkor így jártál.. remélem a bolti húst és zöldséget se veszed meg..

okt. 29. 19:39
 13/14 anonim ***** válasza:
5-ös: "Mikor nincs gyümölcs szezon" - MINDIG van gyümölcsszezon, almát megész évben lehet kapni, nem drága és gyümölcs!
okt. 29. 20:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Beöntés!

Amúgy meg ahogy mondják, leginkább táplálkozásveli változások kellenének.

okt. 29. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!