Van olyan tea ami azonnal meghajt?
Figyelt kérdés
Ittam szennát de az 4-5 óra hossza mire hat van ami pl fél óra alatt meghajt? Emésztési problémáim vannak ritkán tudok nagy dolgozni akkor is kevés jön és úgy érzem "tele vagyok" puffadok.okt. 29. 08:22
11/14 anonim válasza:
Akkor csak a te kedvedért, télen sajnos nem terem semmi a kertünkben. Már nincs alma, körte, szilva, barack, szőlő, füge, meggy, cseresznye, áfonya, ribizli, málna, szeder, eper így jelenleg mivel nem tudok menni és csipegetni így nem eszek úgy gyülölcsöt. A boltit meg nem tudom megkívánni. Ha van el is rakva úgy sem, hiába házi. Inkább frissen a fáról, bokorról szeretem a gyümölcsöt. Számomra ez a gyümölcs szezon ami ide vonatkozik és nem arra, hogy spanyolban mi érik még vagy egy raktárból mit tudnak még elő varázsolni.
12/14 anonim válasza:
Ja, de finnyás már valaki.. 🤦 akkor így jártál.. remélem a bolti húst és zöldséget se veszed meg..
13/14 anonim válasza:
5-ös: "Mikor nincs gyümölcs szezon" - MINDIG van gyümölcsszezon, almát megész évben lehet kapni, nem drága és gyümölcs!
14/14 anonim válasza:
Beöntés!
Amúgy meg ahogy mondják, leginkább táplálkozásveli változások kellenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!