Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Van olyan tea ami azonnal...

Van olyan tea ami azonnal meghajt?

Figyelt kérdés
Ittam szennát de az 4-5 óra hossza mire hat van ami pl fél óra alatt meghajt? Emésztési problémáim vannak ritkán tudok nagy dolgozni akkor is kevés jön és úgy érzem "tele vagyok" puffadok.
okt. 29. 08:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Egyél sok rosttartalmú ételt, pl. gyümölcsök.
okt. 29. 08:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az étkezéseden kell akkor változtatni, nem egy hashajtó tea a megoldás.
okt. 29. 08:39
 3/14 anonim ***** válasza:
82%
Életmódváltás. Rostdús tápláló ételek eleg folyadékkal.
okt. 29. 09:16
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Rám a kávé hat ilyen "megmozgató" hatással. Még csak erősnek sem kell lennie (tejeskávéként iszom).
okt. 29. 10:39
 5/14 anonim ***** válasza:
15%

Mikor nincs gyümölcs szezon akkor sok rostot én se viszek be. A hamburgerben lévő zöldséget vagy a pizzán a kukoricát nem nagyon számolom zöldség fogyasztásnak.

Lucerna tablettát szoktam alkalmanként szedni, ha kellene egy kis rost is az étrendbe. Nyílván próbálok néha azért szándékosan zöldséget enni. De pl salátáktól rosszul vagyok, nem bírom megenni. Pedig nagyon hasznos dolog lenne. Sajnos pont olyan az ízlésem, hogy ami nagyon kellene azokat nem tudom egyszerűen megenni. A lehető legkisebb mértékben sem. Így maradt a lucerna tabletta.

okt. 29. 12:18
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
Igyál Hunyadi vizet, rá van írva az adagolás. Elsőre mehet az 1-2dl, amitől azonnal megindul, aztán 2-3 napig igyál fél dl-t, az rendbe fog tenni annyira, hogy utána nem kell inni csak alkaloszerűen, viszont jobb lesz az emésztésed. Lehet kapni drogériában is, gyógyszertárban,meg néhány boltban is, talán spar, auchan
okt. 29. 13:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Én meg pont hogy a rostoktól puffadok és székrekedésem van. Nem mindenki ugyanolyan.
okt. 29. 13:41
 8/14 anonim ***** válasza:

"Mikor nincs gyümölcs szezon"

Gyümölcs egész évben van, pl. alma, narancs..stb.

Rengeteg rost van gabonákban, magvakban, zöldségekben:

[link]

okt. 29. 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Engem a szőlő szokott meghajtani.

Nyáron pedig van mirabolán, nevezik fosókának, f*sató szilvának is, nem véletlenül.

okt. 29. 17:48
 10/14 anonim válasza:
Mályvatea. Elég gyorsan hat.
okt. 29. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!