Szerintetek a dinnye+tej kombó meghajt?
Ha igen,mennyi idő kell hozzá?
És tudnátok még mondani hashajtó ételeket?
Nem szeretném,ha a beleim felmondanák a szolgálatot a hashajtó tablettáktól,szóval legyetek szívesek.
ha ez az amit akarsz, próbáld ki...
szerintem a legtöbb embert igen, de szervezetfüggő, mert én pl zabálhatok összevissza mindent ami állítólag hasmenést vált ki, nekem akkor sem lesz...
19L
Nem mondtam,hogy folyton használni akarom.
Viszont a kérdésemre nem igazán kaptam választ.Kivéve a második válaszolót.Azért köszi :)
szerintem meghajt.. a szaponos viz is.
de msot ugye nem azért csinálod amire gondolok.. hidd el enm tesz jót és nem fogyaszt.. (nem akarok okoskodni)
Szappanos víz?Oo
Nem tudom mire gondolsz,de...leállt az anyagcserém.Meg ilyenek.Nyugi már megszoktam,hogy 'okoskodnak'.Nem zavar,szívesen meghallgatom mindenki véleményét,amíg azt kulturált módon adja elő.:)
HIDD EL NEKEM NE KOMBINÁLD!!!!!! vérhast lehet tőle kapni
én félórát vártam közte és nagyon rosszul voltam....
Hát te nagyon okos vagy :)
Majd a dinnyétől meg a tejtől dizentériát kapok el nem?xD
A dinnyétől valóban más árnyalatú lehet a székleted(úúú basszus ezt még leírni is undorító),de az nem vér...Amugy megkülönböztetünk bakteriális,és amőbás dizentériát is.De a tejtől és a dinnyétől egyik sem lesz senkinek :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!