Szerintetek a dinnye+tej kombó meghajt?
Figyelt kérdés
Ha igen,mennyi idő kell hozzá?
És tudnátok még mondani hashajtó ételeket?
Nem szeretném,ha a beleim felmondanák a szolgálatot a hashajtó tablettáktól,szóval legyetek szívesek.
2010. júl. 14. 17:42
11/17 anonim válasza:
és még valami! ne mondd aztán nekem, hogy gúnyolni akartalak, meg ilyenek... te kérdezted, én válaszoltam. ha tönkre akarod tenni a szervezeted akkor tedd meg!!! Legalább te ennyire megbecsülöd...A FRANCBA DE FELHÚZTÁL!!!!
12/17 A kérdező kommentje:
Úgy látom még mindig nem érthető,hogy nem akarom sokszor használni.Ha akarnám,akkor marékszámra venném be a hashajtókat,mint egyesek.Azért köszi a segítséget.
2010. júl. 14. 21:34
13/17 anonim válasza:
de amint már leírták, ugyanazt a hatást éred el a hashajtóval is mert a hasmenés maga az ami roncsol. úgyhogy én akkor már inkább tablettát vennék be, az egyszerűbbnek tűnik. (főleg azért is mert utálom a dinnyét :DDD)
14/17 anonim válasza:
engem a dinnye nem.
de viszont a paradicsom az igen. sokszor eszek parit,különöüsen reggeli mellé a tuti hatás kedvéért. illetve néha ha fel akarom pörgetni az anyagcserémet akkor megiszok 1-2 bögre zöldteát magában.:)
állítólag a sütőtök is meghajt.
de minden egyéni,ki kell kísérletezni h neked mi segít. am nem hinném h ettől roncsolnád magad, sokkal jobb mintha mindenféle tabikat veszel be. és végülis nem egész nap hasmenésem van,csak kicsit felpörgetem a dolgokat.
figyelj utána a folyadékpótlásra.
15/17 anonim válasza:
igen és 30 perc nekem és ez volt a második probálkozás és most összejött XD :( azt hittem most sem lesz semmi baj
16/17 anonim válasza:
Uram Isten, de sok itt az értetlen ember! A kérdezőnk több, mint valószínű, hogy nem bulémiás, úgyhogy lel ehet szállni a témáról. Kedves Kérdező! Hozzád hasonló gondokkal küszködök én is gyermekkorom óta. Egyszerűen nehéz a dolgomat intézni (szégyen, vagy nem), egyszerűen valakinek a szervezete így reagál. Ki szoktam akadni néha, mert, hogy 4-5 napig nincs semmi, pedig rendes adagokat eszek meg és nem étkezem rendszertelenül. Egyszerűen valahogy hozzá kell szokatni a beleidet ahhoz, hogy minden nap (ha lehet ugyanabban az időben) működjenek, ahogyan kell. Természetesen nem kell ordításig erőlködni, mert csúnya károkat okozhat, de amit javasolni tudok, az az, hogy minden nap egyél meg reggelire v vacsorára egy búzakorpás joghurtot. Mindegy, hogy ez Activia, vagy natur joghurt amibe búzakorpát szórsz...a lényeg h ezt edd meg minden nap. Ne aggódj, ki nem állhatom az ilyen magokat, én is nagyon nehezen barátkozom meg velük, de úgy vettem észre, tényleg segít pedig én nagyon nehéz eset vagyok. Ez lágyítja a székletedet, ez által könnyebbé válik a székelés, és nem lesz szükséged gyors hashajtóra. A lényeg h ne hanyagold el! Ha gyorsan kell valami, ami meghajt, javaslom a glicerines végbélkúpot, ez ugyanis belülről nem roncsolja az emésztőrendszeredet, sem a bélfalat, mivel alig egy ujjnyira kell becsúsztatni. A hatás 10 percen belül jelentkezik, vagy még hamarabb, mert ez ingerli a záróizmot. Ez tuti! Ne ijedj meg, ha nem sikerül rögtön akkora mennyiséget produkálni, mint amire számítasz, ugyanis sajnos meg kell várni, amíg megindul lefelé a széklet... lehet, hogy még 2 napig használni kell majd a kúpot és lehet h napi 2 is kell, de jó hír: a kúp nem minősül olyan gyógyszernek, ami roncsolná a szervezetedet, szóval nyugi! (De ezt már tényleg csak ha napokig nincs semmi) Remélem, tudtam segíteni. Egyébként még itt gyakorin a kismama rovatban olvashatsz ebben a kérdéskörben, és igen praktikus, változatos módszereket írnak, talán ott is találsz valamit. ((Azoknak mondanám, akiket esetleg zavar h le mertem írni h bél, széklet stb..közlöm, hogy nem vulgáris vagyok csak lényegre törő, mivel a kérdező őszinte segítséget vár, nem szemérmeskedést. Aki nem képes értelmesen hozzászólni a témához, vagy nem küzdött még soha hasonló gondokkal, az legyen kedves és ossza máshol az észt.))
17/17 anonim válasza:
Igen, és elnézést, kihagytam: nagyon nagyon fontos, hogy megigyál 3-4 liter folyadékot naponta!!!! személy szerint én nem tudom tartani magamat hozzá, ezért is fordul elő gyakran, hogy 4-5 napokat várok. Fontos tudnod, hogy a béltartalom megfelelő mennyiségű folyadék hiányában besűrűsödik, megkeményedik, és szorulást okoz. Ha a korpás joghurt mellett erre odafigyelsz, nyert ügyed van. A tej-dinnye kombinációt ma próbálom ki először, de tudom még ajánlani neked a nagyobb szemű, keményebb szilvákat, mindenféle rostos gyümölcsöt, kávét!!! Továbbá paradicsomszószt és a legtöbb főzeléket. Vigyázz, az almát (ha t9bb, mint napi egy) kerüld, mert szorulást okoz, csak úgy, mint a kakaó! Jó gyógyulgatást!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!