A mustármag tényleg meghajt? (hashajtó)
Figyelt kérdés
a kérdésem pontosan az lenne, hogy mennyire erős, illetve, hogy mennyi idő után hat? köszi :)2012. szept. 10. 19:36
1/13 anonim válasza:
végy be egy maroknyit,oszt figyeld az időt menyi idő után fosod össze magad!
2/13 anonim válasza:
napi 1 kávéskanálnyit kell bevenni egészben.Nem hajt meg,de segít fogyni.
3/13 A kérdező kommentje:
első válaszoló.. ehez csak gratulálni tudok. :)
második: köszönöm a segítséget, de nem a fogyáshoz kell.. nemes egyszerűséggel problémám van a wc-re menéssel. de köszi :)
2012. szept. 11. 14:36
4/13 anonim válasza:
próbáld meg,mert nem hajt meg,de lazább lesz.
5/13 anonim válasza:
köszi a gratulációt az elismerés mindig jól esik! de ha a wc-re menéssel van problémád miért nem a gyógyszertárban kérsz segitséget?a gyógyszerészek biztos többet tudnának segiteni.....
6/13 anonim válasza:
Azért Te nagyokos,mert nem rászokni akar a hashajtókra,ráadásul drága pénzen,hanem gyógynövényt keres.
Jó a mustármag,próbáld ki.
7/13 A kérdező kommentje:
azért, mert 21 éves vagyok, és nem szeretnék gyógyszert szedni.. jó lenne valami természetesre rátalálni.. teákat már próbáltam, gyógynövény szirupot, joghurtot, de nem nagyon segített.. kipróbálom ezt, köszi a segítséget. :)
2012. szept. 11. 18:23
8/13 anonim válasza:
értem te nagyon okos válaszoló kretén! de ha nincs más mód akkor nincs más mód,egyébként vannak gyógynövény alapu készitmények is ezért mondtam segg arc nem azért hogy gyógyszerekre szoktassam....
9/13 anonim válasza:
Figyelj Drágám!! Van más megoldás!! Pl a fehér mustármag.
Valóban vannak gyógynövényalapú dolgok a patikában pl a Dramphlege,de ahhoz is hozzá lehet szokni és drága.
10/13 A kérdező kommentje:
fehér mustármag? kipróbálom. hol lehet beszerezni? :)
2012. szept. 12. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!