Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A mustármag tényleg meghajt?...

A mustármag tényleg meghajt? (hashajtó)

Figyelt kérdés
a kérdésem pontosan az lenne, hogy mennyire erős, illetve, hogy mennyi idő után hat? köszi :)
2012. szept. 10. 19:36
1 2
 1/13 anonim válasza:
46%
végy be egy maroknyit,oszt figyeld az időt menyi idő után fosod össze magad!
2012. szept. 10. 20:09
 2/13 anonim ***** válasza:
napi 1 kávéskanálnyit kell bevenni egészben.Nem hajt meg,de segít fogyni.
2012. szept. 10. 20:45
 3/13 A kérdező kommentje:

első válaszoló.. ehez csak gratulálni tudok. :)

második: köszönöm a segítséget, de nem a fogyáshoz kell.. nemes egyszerűséggel problémám van a wc-re menéssel. de köszi :)

2012. szept. 11. 14:36
 4/13 anonim ***** válasza:
próbáld meg,mert nem hajt meg,de lazább lesz.
2012. szept. 11. 14:41
 5/13 anonim válasza:
0%
köszi a gratulációt az elismerés mindig jól esik! de ha a wc-re menéssel van problémád miért nem a gyógyszertárban kérsz segitséget?a gyógyszerészek biztos többet tudnának segiteni.....
2012. szept. 11. 14:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért Te nagyokos,mert nem rászokni akar a hashajtókra,ráadásul drága pénzen,hanem gyógynövényt keres.

Jó a mustármag,próbáld ki.

2012. szept. 11. 15:44
 7/13 A kérdező kommentje:
azért, mert 21 éves vagyok, és nem szeretnék gyógyszert szedni.. jó lenne valami természetesre rátalálni.. teákat már próbáltam, gyógynövény szirupot, joghurtot, de nem nagyon segített.. kipróbálom ezt, köszi a segítséget. :)
2012. szept. 11. 18:23
 8/13 anonim válasza:
0%
értem te nagyon okos válaszoló kretén! de ha nincs más mód akkor nincs más mód,egyébként vannak gyógynövény alapu készitmények is ezért mondtam segg arc nem azért hogy gyógyszerekre szoktassam....
2012. szept. 11. 20:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Figyelj Drágám!! Van más megoldás!! Pl a fehér mustármag.

Valóban vannak gyógynövényalapú dolgok a patikában pl a Dramphlege,de ahhoz is hozzá lehet szokni és drága.

2012. szept. 11. 21:26
 10/13 A kérdező kommentje:
fehér mustármag? kipróbálom. hol lehet beszerezni? :)
2012. szept. 12. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!