Kinek mit jelent a "csalónap"?
Figyelt kérdés
Ilyenkor több kalóriát fogyaszt? Ha igen, mennyivel? Esetleg olyan ételeket, italokat fogyaszt, amiket egyébként nem, de az előírt kalóriaértéken belül? Esetleg e kettő kombinációja?okt. 20. 13:13
11/11 anonim válasza:
Nekem a csalónap a vasárnap, amikor nem számolok napközben kalóriát, nem főzök külön magamnak, nem érkedel a teljes kiőrlés meg a cukormentesség, eszek a családdal. Vagyok annyira tapasztalt, hogy reggelire a szokásos körözött/zöldség helyett bundás kenyér van, akkor kimarad a tízórai tejeskávé és keksz inkább.
Este szoktam összeírni, mit ettem, és 1400-1500 környékén vagyok baállítva, vasárnap van, hogy minimálisan átlépem, de 1600 fölé még így se nagyon szoktam kerülni. Nekem nem zabálást, hanem kicsit lazább napot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!