Egy fogyókúrában mit jelent a csalónap?
Mindenkinek mást!
Én nem eszem megszorításokkal, csak mértékletesen, így nem is tartok csalónapot. Szerintem lehet gumicukrot, sütit is enni, ha belefér a kalóriakeretedbe.
Az 1 napra nagy zabálás semmiképp nem opció, simán vissza lehet enni az "elböjtölt" étel nagy részét, felesleges kínzás volt az összes előtte lévő nap. +3-400kcal még teljesen beleférhet.
Súlyos fogalomzavart.
Csalás jelentése:
1. Álnok rászedés; rosszindulatú tévútra vezetés. Más látszat keltése alantas érdekek alapján. Ilyen cselekedet eredménye: az így okozott kár.
2. Jogi: Szándékos megtévesztés mint bűncselekmény. Ravasz félrevezetéssel elkövetett szándékos megkárosítás.
Vagyis az ég egy adta világon semmi köze nincs ahhoz, hogy ettél pluszban egy sütit, egy tábla csokit vagy a teljes hűtőt.
Csalónap: hülyeség
Ha NAGYON szigorú a diétád, engedj meg magadnak egy “csaló” étkezést. Lehet ez nasi vagy főétel, de akkor se egy zacskó gumicukrot stb mert rosszul leszel, a cukrodat meg jól fel is dobja. Egyél egy kisebb adagot.
Egyébként ha jól étkezel - egészségesen és finomakat, nem pedig a testépítők VERSENY diétáját követve (ami a felkészülés idejére szól, nem pedig örökre) akkor nincs is szükséged ilyenekre. Válts életmódot és egyél édességet, férjen bele hambi stb, csak egészséges verziók és nem akkora adag mint 6 férfi ebédje.
Mindenkinek mást jelent.
Részemről az első verzió. Aznap bármit amire vágyom megeszem. Ez az ami nekem hosszútávon is élhetővé tette az egész fogyás/diétás életmód dolgot. Most már 4. éve csinálom, lefogytam és tartom a súlyom. Azelőtt huszonéven keresztül próbálkoztam fogyással, de nem ment. Idő kellett mire rátaláltam a saját utamra.
Egyikse. Sokféle csalónap lehet.
Nekem azt jelenti hogy bármit megeszem de csak annyit amennyi jólesik. Torta, süti stb is mehet. Viszont olyankor is figyelek a fehérjebevitelre. Nálam ez általában rántit húsból van meg
Ennek a csalónapnak célja, hogy beindítsa a t3 t4 pajzsmirigy hormonokat, gyorsuljon az anyagcsere és elvezzem az olyan étwlekst, amik az elozo 4 honapban hianyoztak.
Akinek az a celja hogy csak beinditsa a hormonokat de ne egyen félre, az gondolom ily3nkor is tisztán eszik, csak nagy mennyiséget.
Akinek meg az a célja higy egyetlen naora elengedje magát, az mindent minden mennyiségebn, összevissza
"hogy beindítsa a t3 t4 pajzsmirigy hormonokat, gyorsuljon az anyagcsere"
Mondjuk a két dolog egy nap alatt nem jön létre, de aki már nagyon vágyik olyan dolgokra, amit kevésbé okos módon teljesen kizárt az étrendjéből, annak biztosan jól esik egy ilyen nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!