Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyókúra és egy csalónap....

Fogyókúra és egy csalónap. Megéri?

Figyelt kérdés

Mostanában terveztem a csalónapot, de annyira tetszik az étrendem, meg ahogy összeállítom a kajákat, hogy kicsit úgy érzem, teljesen felesleges.

Csak vannak dolgok amiket kívánok, Persze vissza tudom magam fogni, nem arról van szó.

Csak holnap tartanám ezt a napot, utána meg folytatnám.

Szerintetek jó ötlet? Kicsit félek, hogy esetleg rosszul jövök ki belőle, vagy felkúszik 1-2 kiló. Egyébként 17 éves leszek, 174cm vagyok és 72 kiló.

2021. márc. 15. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ne aggódj, egy naptól semmi nem fog kárba veszni :) arra figyelj, hogy ne menjen át falásrohamba.

ha fel is jön valami, akkor az egy pillanatnyi vízsúly, és egy nap alatt le is fog menni, főleg ha folytatod a diétát

2021. márc. 15. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem valami fitness versenyre készülsz, akkor a csalónap belefér, persze mértékkel. Illetve ne minden nap legyen csalónap. :D
2021. márc. 15. 16:56
 3/10 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
100%
Maga a fogyokura a felesleges. Nem fogyokurazni kell, mert az jojo-effektust eredmenyez, hanem dietazni es eletmodot valtani. Az idoszakos bojtok zsakutcak.
2021. márc. 15. 17:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Persze tudom. Csak nem szeretném túlzásba vinni a fogyókúrát sem. Én régebben evészavaros voltam, 53 kilót fogytam körülbelül fél év alatt. Kialakult az anorexia és nehéz volt belőle kijönni. Azóta rendben vagyok, csak hát ugye én elég sokáig nem ettem. Utána meg kb olyan egy évig egészségesen étkeztem, de aztán valahogy átmentem falásrohamba, és feljött 27kg.
2021. márc. 15. 17:26
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
#4 27 kg jött fel de előtte mennyi ment le? Mennyit ettél az anorexiád alatt és miket?
2021. márc. 15. 18:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Az anorexia előtt már alapból úgy kezdtem, hogy egyszer, kétszer ettem egy nap de akkor rendesen. Jól ment az elején, jól is éreztem magam. Aztán ahogy ment lefele a súlyom egyre kevesebbet ettem, aztán eljutottam odáig, hogy napi egy alma volt a napi adagom.
2021. márc. 15. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Mennyi ment le amennyibol 27 vissza jött?
2021. márc. 15. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod állni hogy ne menjen át durva falásrohamba, akkor nincs baj a csalónappal. Anorexiás múlttal tudhatod, hogy amúgy sem érdemes durván megvonni magadtól semmit. Megkívántad a kakaóscsigát mondjuk, holnap eszel egyet, aztán utána folytatsz mindent ugyanúgy, ezzel nincs baj.
2021. márc. 15. 21:00
 9/10 A kérdező kommentje:

20:05

Nem tudom pontosan,hogy most pontosan hogyan értsem a kérdésed. Én 100kg fölött voltam, amiből 53kg lement. 54kg voltam, aztán amikor már gyógyuló félben voltam voltak kisebb kilengéseim, mert nem voltam otthon, így lettem 49. Onnan kezdtem hízni.

2021. márc. 15. 22:17
 10/10 A kérdező kommentje:

21:00

Köszönöm a válaszodat. Illetve mindenkinek köszönöm! :)

2021. márc. 15. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!