Miert nem tudok fogyni a sulyombol?
szerintem vekony vagyok de zavar hogy nehez vagyok ahhoz kepest ahogy kinezek..
mit csinaljak maskepp?
mar van hogy konkretan beiktatok napokat amikor csak iszok teat, kavet, citromos vizet
szinte mindig ezeket eszem:reggeli: fel paprika, kb ötöd kigyouborka, 1db foghagyma, egy kis szelet hagyma, egy papirkenyer humusszal
ebéd:kávé, leves vagy hus zokdsegekkel
kozben muzliszelet ilyen 30gmos cerbona
vacsora:ugyanaz mint a reggeli
heti 3x vagy 4x fel orat futok aztan
masfel orat tornazok (pilates), mellette heti 2x eljarok edzesre
18L 65kg 175cm
"szerintem vekony vagyok de zavar hogy nehez vagyok ahhoz kepest ahogy kinezek.."
1. Az izom nehezebb, mint a zsír. A sok edzés miatt valószínűleg izmos vagy.
2. Nincs a homlokodra írva, hogy hány kiló vagy.
Én annyira nem értem: ezeknek az uborkás fokhagyma evő, citromivó (az meg minek?!) edzésmániásoknak nincsenek szüleik?
Testképzavaros vagy és alultáplált. Alig viszel be tested építőkockáját, fehérjét, és nem látod magadat el a szükséges energiaforrással: szénhidráttal. Csoda, hogy tanulni tudsz. Nem igaz, hogy ettől te fizikailag jól érzed magad! A menzeszed el fog múlni, és a falat fogod kaparni, hogy valahogy visszaszerezd!
Azért nem tudsz fogyni ebből a súlyból, mert már nem nagyon van hova lejjebb.
A testsúlyod tökéletes (figyelembe kell venni a testzsírszázalékot is, ami nálad valószínűleg alacsonyabb, az izom nehezebb), az étrended eléggé kevés. Bár nem igazán értem, hogy miért csak fél paprikát és ötöd uborkát eszel, hiszen ezek nagyon alacsony kalóriatartalmúak.
Mert nincs már testzsír amit le lehetne adni.
Minőségi és mennyiségi éhezés egyszerre áll fenn. A zöldség egysíkú és kevés. A leves nem ebéd, az előétel.
Húvelyesek, olajos magvak, halak teljesen hiányoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!