Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hány kcal lehet amit ma ettem?

Hány kcal lehet amit ma ettem?

Figyelt kérdés

2 db 20 centis churros karamellszosszal

Kb 25x35 centis brownie szélei fél centi szélesen körbevágva (tippre olyan 130-150 gr)

3 szelet marcipános étcsokis babka

100 gr rántott csirkemell olja nélkül sütve

1 müzlis tál 3/4ig francia salátával (2x)

25 gr chips

Fél cukkini grillezve

Két gombóc diós fagyi

1 monodesszert (Budapest év desszertje)

Kfc kis adag sült krumpli

Tudom hogy csak tippelni lehet de egyiket se otthon ettem, nem tudtam merni.

okt. 13. 22:26
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Örülnék ha valaki írna egy számot vagy becsült intervallumot.

Igen, beteg vagyok. Igen, kezelés alatt. Igen, segítseget kértem a számolásba. Nem, nem kértem segitséget a betegsegem kezelésében. 5 hónapja dolgozom azon hogy szeressem önmagam és már nem utálom. A te kommentedtől ez nem fog varázsütésszerűen szeretetbe átmenni.

okt. 14. 08:54
 12/24 anonim ***** válasza:
2500
okt. 14. 09:00
 13/24 anonim ***** válasza:
73%

Első lépés a gyógyulásod felé, hogy ott van a kalóriabázis oldal, amit linkeltem neked, és te saját magad kiszámolod a kalóriáidat, amit megettél. NE MÁSTÓL VÁRD AZT, HOGY MEGOLDJÁK HELYETTED A PROBLÉMÁIDAT! Meg szeretnél gyógyulni? Akkor tegyél meg érte mindent! Légy őszinte magadhoz. Itt az első lépés, megtehetnéd, hogy te kiszámolod saját magadnak és nem hazudsz önmagadnak. Ne legyél gyáva!

okt. 14. 09:00
 14/24 anonim ***** válasza:
36%
ui.: Nézz szembe a félelmeiddel és győzd le őket!
okt. 14. 09:09
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

ha magamnak számolnam ki, nem lennék őszinte a becsült értékekkel

Nem becsülni kell, hanem mérni. Honnan tudjam, mekkora a müzlis tálad? Hgy milyen vastag szeletet vágsz a babkából, hogy mekkora volt a cukkini?

okt. 14. 09:18
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
12, durván alulbecsülöd. Elkezdtem beírni a kalóriabázisba, és már a csirkemellnél 2200nál járt.
okt. 14. 09:21
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

10, n játszd a Teréz anyát, nem áll jól

Attól, hogy a kérdező zabál, mert mentálisan tropa, és kezelik, még tudja használni bármelyi programot.

okt. 14. 09:22
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

Ha választ írsz, kérjük, vedd figyelembe be a következőket:

'A kérdező is ember. Bár nem ismered és nem tudsz róla semmit, érzései biztosan vannak. Ezért a válaszod hangnemét úgy válaszd meg, hogy mást emberi méltóságában ne sérts meg!"

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki"

okt. 14. 09:59
 19/24 anonim ***** válasza:
80%
18, egy válaszod se volt a kérdezőnek, csak másoknak... szálka-gerenda??
okt. 14. 10:01
 20/24 anonim válasza:
75%

Beírtam a Kalóriabázisba, a rengeteg édesség miatt ez tippre 3000-4000 kalória, gramm mennyiségek nélkül sajnos lehetetlen megmondani pontosabban.

(A marcipánban, karamellszószban, dióban a fagyiban, a francia salátában a majonézben sok a kalória sajnos nagyon.)

Nagyon sajnálom kérdező, amin keresztül mész. Kitartást kívánok, mielőbbi gyógyulást!

okt. 14. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!