Jó ez az alak egy balerinának?
16 éves vagyok és táncművészeti szakgimnáziumba járok. A balett a mindenem, imádom csinálni és ezt szeretném a munkámnak is. A balettmestereim is teljesen elégedettek a velem, de én azt érzem, hogy az alakomon lenne még mit csiszolni. Jelenleg 49 kg vagyok és 2-3 kg-ot szeretnék fogyni. szükséges ez a súlyvesztés? Itt van rólam 2 balettos kép:
21
Ezzel nem értek egyet, mert nem egyszer volt már olyan, hogy két azonos tudású táncos közül a szebb alkatú kapta a főszerepet, mert egy hosszú lábú vékony lány jobban mutat a színpadon, mint egy teltebb. Ezért van az, hogy az én iskolámban is az első dolog amit megnéznek a felvételin az az alkat. Ha az nem megfelelő, akkor lehetsz akármilyen tehetséges már nem számítasz.
Inkább keressetek egy pszichológust, hogyha te 49 kilósan fogyni akarsz és hagyd ott a balettet. A balerinák nagyrésze testkép és étkezési zavaros.
Már te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!