Nem bírok enni és mégsem fogyok semmit?
8. és 10. vagyok. Detto, én is keveset eszem, mennyiségre kb. ugyanennyit, csak plusz még hús és édesség, sajnos édesszáju vagyok, de amugy van, hogy a gyerek adagot nem tudom megenni az étteremben.
Szerintem mindkettonknél a kor miatt jonnek a kilok.
162 centihez vagyok 75 kiló jelenleg. Megyek es elásom magam valahová. 28 évesen. :(
Amúgy homokóra alak vagyok és paromnak tetszem. 80 centis a derekam, 18 évesen volt 70 centi. Borzalmas.
Azért ne add föl!
Nekem is nagyon alacsony a BMR-em (~1100), a súlytartásim (~1200-1300) is.
Jelenlegi munkám mellett így rendkívül keveset ehetek, amivel max. ilyen napi 100 kalóriás deficit elérhető, de nagyon-nagyon hosszú távon latszania kell ennek is.
A legnagyobb nehézség ebben, hogy nem latod, hogy működik a fogyókúra, és esetleg emiatt feladod.
Én mielőtt belekezdtem, egy hónapig csak kcal adatok nélkül jegyzeteltem grammra, hogy mit ettem.
Megdöbbentő volt, hogy kiderült, 1400-1500 mellett híztam meg.
Ennyit számít, hogy alacsony vagyok, ülőmunkám van és nem vagyok fiatal.
Tavaly kezdtem 1200-1300 körül enni, már amikor sikerült. 67-ről ment le 1,5 év alatt 60-ra. Még 10-15 lenne a lánykori súlyomig (158 vagyok), de ha jövő nyárig lemegy 5, már boldog leszek.
Az értő olvasás egyikőtöknek se megy? Csak a lepontozás?
Egyértelműen leírtam, hogy 55 a célom, nem kevesebb. Erre csak nyomogatjátok a pirosat, legyetek vele boldogok! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!