Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem bírok enni és mégsem...

Nem bírok enni és mégsem fogyok semmit?

Figyelt kérdés
Sajnos lehet valami betegség miatt már el kezdtem kivizsgáltatni magam, de nem bírok egyszerre sokat enni csak kb 150-200 grammnyi ételt. Naponta 5 x eszem de csak ilyen keveset. Használni kezdtem a kalória számlálót és kb 1200 kcal jön ki egy napra csak emellett minden nap futok fél vagy egy órát, és sokat kerékpározom is. Az ételek amiket szeretek inkább zöldséglevesek, gyümölcsök, nagyon kévés kifli 2/nap, tejtermékek és általában zsír és cukor szegények. Én így szeret táplálkozni vegetáriánus is vagyok. Nem diétázom hanem ezeket szeretem és nem fér belém több. Viszont a súlyom mindig ugyanannyi max +-1 kg. Azért jó lenne ha kb 4-5 kiló lemenne. De mondom egyelőre többet nem bírok megenni mert hányingerem szokott lenni ha többet eszem ennél. A kérdés miért nem veszítek a súlyomból?
aug. 2. 09:17
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
És mindennap futok és kerékpározok is mert jól esik
aug. 2. 15:20
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem iszol kicsit többet?
aug. 2. 16:40
 23/37 anonim ***** válasza:

8. és 10. vagyok. Detto, én is keveset eszem, mennyiségre kb. ugyanennyit, csak plusz még hús és édesség, sajnos édesszáju vagyok, de amugy van, hogy a gyerek adagot nem tudom megenni az étteremben.

Szerintem mindkettonknél a kor miatt jonnek a kilok.

aug. 2. 17:43
 24/37 anonim ***** válasza:
39%

162 centihez vagyok 75 kiló jelenleg. Megyek es elásom magam valahová. 28 évesen. :(

Amúgy homokóra alak vagyok és paromnak tetszem. 80 centis a derekam, 18 évesen volt 70 centi. Borzalmas.

aug. 2. 19:12
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik, hogy ennyi a súlytartásod. Annyira azért ez nem túl kevés, ez egy alacsony kalóriás normál étrend. Semmi nem történik, ha maradsz 65 kiló, fölösleges erőltetni azt az ötöt. De lehet, hogy lassacskán le is megy. Ne törődj vele, nincs szükséged fogyásra, a további kalóriacsökkentés meg már káros lenne, nincs mit levenni.
aug. 2. 22:13
 26/37 anonim ***** válasza:
48%

Azért ne add föl!

Nekem is nagyon alacsony a BMR-em (~1100), a súlytartásim (~1200-1300) is.

Jelenlegi munkám mellett így rendkívül keveset ehetek, amivel max. ilyen napi 100 kalóriás deficit elérhető, de nagyon-nagyon hosszú távon latszania kell ennek is.

A legnagyobb nehézség ebben, hogy nem latod, hogy működik a fogyókúra, és esetleg emiatt feladod.

Én mielőtt belekezdtem, egy hónapig csak kcal adatok nélkül jegyzeteltem grammra, hogy mit ettem.

Megdöbbentő volt, hogy kiderült, 1400-1500 mellett híztam meg.

Ennyit számít, hogy alacsony vagyok, ülőmunkám van és nem vagyok fiatal.

Tavaly kezdtem 1200-1300 körül enni, már amikor sikerült. 67-ről ment le 1,5 év alatt 60-ra. Még 10-15 lenne a lánykori súlyomig (158 vagyok), de ha jövő nyárig lemegy 5, már boldog leszek.

aug. 3. 09:16
 27/37 anonim ***** válasza:
34%
26-os, Azért korosabban 50-45 kilónak lenni talán nem is reális cél már, az 55 pont tökéletes 158 cm-hez de szerintem már a 60 is jó ;). Plusz ha megnézitek, az életkor előrehaladtával a BMI határok is nőnek. Elfogadni, hogy sosem leszünk 20 évesek újra nehéz, de inkább èrezzük jól magunkat a bőrünkben. Akármennyi fogyás tök szép teljesítmény
aug. 3. 09:54
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Cukrot eszel cukorral. Igen, főként a kalória számít de így nem taplálod a tested, nem mer súlyt leadni
aug. 3. 10:14
 29/37 anonim ***** válasza:
32%
A lánykori súlyodat akarod elérni, 26-os? Menj már ki a szobából és keresd meg a józan eszedet, mert valahol elveszett! 45-50 akarsz lenni? 18-20-as BMI már életközép után? Minek? A normál tartománynak 55-tel se a tetején leszel!
aug. 3. 10:47
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Az értő olvasás egyikőtöknek se megy? Csak a lepontozás?

Egyértelműen leírtam, hogy 55 a célom, nem kevesebb. Erre csak nyomogatjátok a pirosat, legyetek vele boldogok! ;)

aug. 3. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!