Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem bírok enni és mégsem...

Nem bírok enni és mégsem fogyok semmit?

Figyelt kérdés
Sajnos lehet valami betegség miatt már el kezdtem kivizsgáltatni magam, de nem bírok egyszerre sokat enni csak kb 150-200 grammnyi ételt. Naponta 5 x eszem de csak ilyen keveset. Használni kezdtem a kalória számlálót és kb 1200 kcal jön ki egy napra csak emellett minden nap futok fél vagy egy órát, és sokat kerékpározom is. Az ételek amiket szeretek inkább zöldséglevesek, gyümölcsök, nagyon kévés kifli 2/nap, tejtermékek és általában zsír és cukor szegények. Én így szeret táplálkozni vegetáriánus is vagyok. Nem diétázom hanem ezeket szeretem és nem fér belém több. Viszont a súlyom mindig ugyanannyi max +-1 kg. Azért jó lenne ha kb 4-5 kiló lemenne. De mondom egyelőre többet nem bírok megenni mert hányingerem szokott lenni ha többet eszem ennél. A kérdés miért nem veszítek a súlyomból?
aug. 2. 09:17
1 2 3 4
 11/37 Metionin ***** válasza:
0%
Kérdező, nő vagy? Nem lehet, hogy a klimax közeledik? Milyen vizsgálataid voltak eddig?
aug. 2. 13:48
 12/37 anonim ***** válasza:
0%

Írd le ide az elmúlt 2-3 napon mit ettél, pontosan grammra lemérve. Ugyanis a legtöbbször kiderül, hogy a kis adag nem is annyira kicsi, másrészt meg nem annyira kalóriaszegény, mint hiszik. Emellett kérdés, hogy mit és mennyit iszol, ugyanis ott is rengeteget el lehet csúszni.

1200 kcal mellett minden ember éhenhalna idövel, ahhoz, hogy a szervezeted (szív-vese-tüdö- testhömérséklet) müködjön, legalább 1400-1500 kcal-ra van szüksége.

Ha emellett még sportolsz is, akkor rohamosan kellene fogynod.

aug. 2. 13:52
 13/37 anonim ***** válasza:
70%

"1200 kcal mellett minden ember éhenhalna idövel, ahhoz, hogy a szervezeted (szív-vese-tüdö- testhömérséklet) müködjön, legalább 1400-1500 kcal-ra van szüksége."

Azért ne írjunk már baromságokat!

Alacsony magassággal, nőként, 40 felett, ülőmunkával simán lehet 1200 alatt is a BMR. Nekem pl: 1027-et ír a kalkulátor.

1400-1500 tartós fogyasztása nálam nem súlytartás, hanem lassú hízókúra.

aug. 2. 13:58
 14/37 anonim ***** válasza:
45%

*

[link]

És még a TDEE is 1200 alatt van.

aug. 2. 14:05
 15/37 anonim ***** válasza:
26%

Nekem 150 cm-es "magassággal" 1375 kcal a BMR-em!

Ehhez az értékhet lényegtelen az életmód, ez a szervezet alakpmüködéséhez szükséges energia, amikor semmit nem csinál, csak éppen hogy életben van.

aug. 2. 14:57
 16/37 anonim ***** válasza:
55%
15, nyilván huszonévesen vagy jelentős túlsúllyal
aug. 2. 15:08
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
65 évesen 51 kilóval
aug. 2. 15:10
 18/37 anonim ***** válasza:
76%

17, Aha, 965 a bmr-ed. További hazugság?

[link]

aug. 2. 15:12
 19/37 A kérdező kommentje:

Tegnapi : reggel 2 in 1 kávé 1 kávéskanál cukor.

1 pohár csokis kapucsino (. 5 teáskanál por) 1 pepsi cola zero. Ezek minden reggel. Tízórai 1 vajas kifli, 1 medvesajt, paradicsommal paprikaval, 2 őszibarack.Ebéd: 1.5 dl minestrone leves. Uzsonna: 25 dkg. Sovány túrót 1 őszibarackal 1 natur joghurtal 1 van. Cukorral és egy teáskanál cukortal összekevertem és az egész felét ettem meg. Vacsi: 2dl cukkinis sajtkrémleves 5 g pirított kenyérkockával, 1 kifli, 1 medve sajt, 1 paradicsom.

Ma: reggeli ugyanaz. Ebéd: 1 kifli 1 medvesajt, paradicsom. Uzsonna.: a tegnapi túrókrém másik fele. És majd valami vacsi még lesz . De kb mindennap ilyeneket eszem.

aug. 2. 15:15
 20/37 A kérdező kommentje:
Ja vizet kb 1,5 liter naponta
aug. 2. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!