Nem bírok enni és mégsem fogyok semmit?
Írd le ide az elmúlt 2-3 napon mit ettél, pontosan grammra lemérve. Ugyanis a legtöbbször kiderül, hogy a kis adag nem is annyira kicsi, másrészt meg nem annyira kalóriaszegény, mint hiszik. Emellett kérdés, hogy mit és mennyit iszol, ugyanis ott is rengeteget el lehet csúszni.
1200 kcal mellett minden ember éhenhalna idövel, ahhoz, hogy a szervezeted (szív-vese-tüdö- testhömérséklet) müködjön, legalább 1400-1500 kcal-ra van szüksége.
Ha emellett még sportolsz is, akkor rohamosan kellene fogynod.
"1200 kcal mellett minden ember éhenhalna idövel, ahhoz, hogy a szervezeted (szív-vese-tüdö- testhömérséklet) müködjön, legalább 1400-1500 kcal-ra van szüksége."
Azért ne írjunk már baromságokat!
Alacsony magassággal, nőként, 40 felett, ülőmunkával simán lehet 1200 alatt is a BMR. Nekem pl: 1027-et ír a kalkulátor.
1400-1500 tartós fogyasztása nálam nem súlytartás, hanem lassú hízókúra.
Nekem 150 cm-es "magassággal" 1375 kcal a BMR-em!
Ehhez az értékhet lényegtelen az életmód, ez a szervezet alakpmüködéséhez szükséges energia, amikor semmit nem csinál, csak éppen hogy életben van.
17, Aha, 965 a bmr-ed. További hazugság?
Tegnapi : reggel 2 in 1 kávé 1 kávéskanál cukor.
1 pohár csokis kapucsino (. 5 teáskanál por) 1 pepsi cola zero. Ezek minden reggel. Tízórai 1 vajas kifli, 1 medvesajt, paradicsommal paprikaval, 2 őszibarack.Ebéd: 1.5 dl minestrone leves. Uzsonna: 25 dkg. Sovány túrót 1 őszibarackal 1 natur joghurtal 1 van. Cukorral és egy teáskanál cukortal összekevertem és az egész felét ettem meg. Vacsi: 2dl cukkinis sajtkrémleves 5 g pirított kenyérkockával, 1 kifli, 1 medve sajt, 1 paradicsom.
Ma: reggeli ugyanaz. Ebéd: 1 kifli 1 medvesajt, paradicsom. Uzsonna.: a tegnapi túrókrém másik fele. És majd valami vacsi még lesz . De kb mindennap ilyeneket eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!