Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nem bírok enni és mégsem...

Nem bírok enni és mégsem fogyok semmit?

Figyelt kérdés
Sajnos lehet valami betegség miatt már el kezdtem kivizsgáltatni magam, de nem bírok egyszerre sokat enni csak kb 150-200 grammnyi ételt. Naponta 5 x eszem de csak ilyen keveset. Használni kezdtem a kalória számlálót és kb 1200 kcal jön ki egy napra csak emellett minden nap futok fél vagy egy órát, és sokat kerékpározom is. Az ételek amiket szeretek inkább zöldséglevesek, gyümölcsök, nagyon kévés kifli 2/nap, tejtermékek és általában zsír és cukor szegények. Én így szeret táplálkozni vegetáriánus is vagyok. Nem diétázom hanem ezeket szeretem és nem fér belém több. Viszont a súlyom mindig ugyanannyi max +-1 kg. Azért jó lenne ha kb 4-5 kiló lemenne. De mondom egyelőre többet nem bírok megenni mert hányingerem szokott lenni ha többet eszem ennél. A kérdés miért nem veszítek a súlyomból?
aug. 2. 09:17
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Ja amúgy 48 éves 162 cm és 65 kg vagyok
aug. 2. 09:19
 2/37 anonim ***** válasza:
5%
Ne akarj veszteni a súlyodból, mert tök ideális.
aug. 2. 10:02
 3/37 anonim ***** válasza:
63%
Kizárt, hogy neked 1200 legyen a kereted. Még egy kisgyereknek is kevés.
aug. 2. 10:07
 4/37 A kérdező kommentje:
Kedves 3. hozzászóló, tényleg ennyit tudok bevinni mert nem bírok többet enni!
aug. 2. 10:25
 5/37 anonim ***** válasza:
88%
Elhiszi, hogy keveset eszel, de nem 1200 kalória. Rosszul számolsz. Nem mindegy a mértékegység adag , db , közepes , stb nincs gramm van kizárólag, főtt sült ételnél számolni kell az elpárolgást. Sok buktató van hiába irod be 160 gramm tejbegriz amit az app kiad amit valaki beleirt 100 % nem ennyi.
aug. 2. 10:41
 6/37 anonim ***** válasza:
63%

Jó lenne tudni pontosan hogyan mérsz mindent grammra?

Egyébként egy kg tartós fogyás 7000 kcap. ezekkel az adatokkal 1276 a bmr-od és 1530 kcal a sulytartas. 1200 kalóriával napi 330 deifcitben vagy ami 3 hét alatt jelent egy kiló fogyást. Szóval tartsd ezt 3 hétig es csak utána állj mérlegre

aug. 2. 10:50
 7/37 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem pedig lehet, hogy a kérdező nem tud megenni 1200 kcal -nál többet egy nap. Olyan napokon, mikor csak salátákat, zöldségleveseket eszek kevés túróval, joghurttal, néhány szem olajos maggal, nekem sem megy több le. Húst én sem eszek a halon kívül. Sajnos több ellentétes napom van, rengeteg szénhidráttal (krumpli, tésztaféle), mikor túllépem a határt. ( nem merem megmondani hány kiló vagyok, rengeteg....)
aug. 2. 12:33
 8/37 anonim ***** válasza:
35%
Egészségugyi probléma is lehet, pl. pajzsmirigy vagy simán csak a korod miatt, ebben a korban már nagyon nehezen mennek le a kilók. Ezt már én is észrevettem, 42 éves vagyok, szintén 162 cm, de 56 kilo, viszont kicsit sok nekem is, szoval a 65 kg egyáltalán nem ideális, gondolom látod magadon is. Kb. 38 éves koromtol lett nekem is ilyen a sulyom, addig max. 50 kilo voltam. En se eszek sokat, de mégsem mozdul.
aug. 2. 13:35
 9/37 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, egyelőre még minden vizsgálatom negatív. Én 40 éves koromig nagyon vèkony alkat voltam 50 kg. Híztam 15 kilót és nem akar lejjebb menni sajnos.
aug. 2. 13:42
 10/37 anonim ***** válasza:

Ugyanugy, ahogy nálam is, csak én nem híztam ennyit, bár 6 évvel fiatalabb vagyok.

Amugy mitol híztál ennyit? Vagy csak ugy jottek lassan a kilok? Nem lehet a változokor miatt?

aug. 2. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!