Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez mennyire jó így? Sok volt?...

Ez mennyire jó így? Sok volt? Belefért a keretbe?

Figyelt kérdés

Ettem egy mozarellás paradicsomos grill csirkemellet ehhez sült zöldségeket.

Azután ettem még mert éhes voltam, ettem egy kisadag piritott szójaszószos rizstésztát ( voltak benne káposzta darabok, hagyma darabok) és ehhez pekingi kacsát ( édessavanyú) szezámmagos volt.

1500 a keret

Reggelizni nem tudtam ma, így az elmaradt.

aug. 1. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%

Ezerszer elmondtuk - és mindig szarrá lepontozol mindenkit - hogy elég komoly étkezési zavarod van, az 1500 kalóriádnak meg jó ha a felét megeszed.

De mindegy is, majd rájössz a saját károdon.

aug. 2. 13:32
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ja, olyan nincs, hogy "nem tudtam reggelizni" - inkább nem akartál.
aug. 2. 13:32
 13/14 anonim ***** válasza:
32%

9-es, a kérdező 17 éves 166-168 centi 54-55 kiló és már vagy 10 kérdése van itt meg a táplálkozás rovatban.

De ő "nem étkezési zavaros" ugyebár. Dehogynem.

aug. 2. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Hiába "sok" kalória a mozzarella, ha amúgy semmi laktatót nem ettél mellé egyébként. Utána pedig nem bűnözés volt az egyáltalán, hanem egy szó szó normális kaja. Ha valóban annyit ettél, amennyit írsz, ne azon aggódj, hogy benne vagy-e a keretben, hanem azon, hogy mennyivel vagy még mindig alatta.
aug. 3. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!