Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mióta deficitben vagyok,...

Mióta deficitben vagyok, állandóan pisilnem kell. Miért?

Figyelt kérdés

Lassan másfél éve kalóriadeficitben vagyok. Már az első napokban feltűnt, hogy 30-60 percenként rohanok pisilni, szinte sürgetően tör rám. Ez ment 6 hónapon át. Ekkor elmentem cukorterhelésre, és a cukrom rendben van. Olvasgattam a témában és azt írták, hogy fogyókúra alatt nomális, na de lassan már 16 hónapja??? Éjjel felkelek 3-4-5 alkalommal is. Nagyon ritkán megesik, hogy egyszer sem. Ami feltűnt, hogy amikor tartok egy szintentartó hétvégét, azaz 2000-2200 kalóriát megeszem egy nap, olyankor nincs ilyen problémám.

Napi 2,5 liter vizet iszom átlagosan.

júl. 2. 09:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól kapaszkodj meg, kérdező:az urológus nemcsak a férfiak orvosa. Mivel a nőknek is vannak húgyúti szerveik. Na, felocsúdtál már, vagy vigyek vizet? De a háziorvossal is kezdheted, ha az jobban tetszik.
júl. 2. 21:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Vérkép kéne, veseműködéssel.
júl. 2. 22:34
 13/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem lehet H nem eszel semmi szárazat ami úgy fogná a vizet?

Nemtom van e értelme ennek, de én pár éve ha görögdinnye evés után indultam valahova, ettem gyorsan egy kenyeret Xd

júl. 4. 10:34
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
Fogja a vizet, ne röhögtess! A só meg a cukor fogja a vizet, de azt nyilván nem egészséges pluszba enni. A kenyér az nem. A szervezet kivonja a vizet a táplálékból, nem marad benne.
júl. 4. 14:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Jóvanna🙄😂
júl. 4. 14:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Az étel sem mindegy. Én pl esténként ha paradicsomot eszem a vacsora mellé, rendben vagyok, ha kígyóuborkát, akkor 2-3 alkalommal is pisilnem kell. Csak vizet iszol? Például a zöld tea után szintén sokat kell pisilnem, pont most ittam út előtt zöldteát, itthon rohantam a wc-re és percekig pisiltem.
júl. 4. 23:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Csak vizet iszom, igen.
júl. 5. 03:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, visszajöttem ide, mert ugyanebben a cipőben járok amióta fogyókúrázom. :D Ma már a liftben csatoltam ki az övemet és gomboltam ki a nadrágomat, pedig kevesebb mint egy órára mentem el itthonról és pisiltem indulás előtt. :D
aug. 5. 19:15
 19/19 A kérdező kommentje:

18# Ezek szerint mégsem olyan ismeretlen jelenség ez. Jó tudni…

Ettől függetlenül már ki vannak az idegeim. :/

aug. 6. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!