Mit csináltok ha már napközben látjátok hogy többet ettetek mint kellett volna?
Figyelt kérdés
Nincs semmi, se szülinap, se semmilyen ünneplés. Egyszerűren ma pont olyan kajákat ettem amiben sok a kalória (pl grillsajt), így már 1400 kalóriánál tartok, és még a vacsora hátravan. Ti mit csináltok ilyenkor?2024. jún. 23. 16:02
11/12 anonim válasza:
1200-1300 kalória elégetése egész nap, munka közben, jónak mondható?
1784 kalória van egész napra. Napközben elvagyok, de este éhes vagyok. Ehetek szerintetek többet 1784- nél?
173cm 83kg férfi, és fogyni szeretnék
12/12 anonim válasza:
Az 1400 kcal számomra egy dietetikus által meghatározott egészséges keret fogyáshoz heti 3 edzés mellett. Alacsony nőknek ez bizony elég.
Kérdező: nálam egyszerű: HA éhes vagyok akkor eszem annak megfelelően. Akár egy fehérjeshake akár egy zöldséghangsúlyos étel pl zildséghasábok humuszba márotgatva kenyér nélkül.
HA nem vagyok éhes este akkor nem eszem. És általában ez a gyakoribb. Ha többet ettem napközben általában másnapig nem éhezem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!