Ez koplalás? Mennyi idő alatt fogyhatok?
Reggelit nem tudok enni.
Ebéd ilyenek pl h sali vagy humuszos tortilla zöldségekkel vagy sült zöldség tzatzikivel
Vacsi fin crisp kb 4 szelet (20 kcal /szelet) es rajta selyemsonka meg csipos szosz és mellé zoldseg
2 naponta edzek 1 órát és sétálok napi kb 4 km-ert
Kb 7 plusz kiló van rajtam
Ezelőtt is ennyit ettem kb csak pl majonez is ment meg ilyenek, és sokkal kevesebb volt a mozgás
Mennyi idő alatt szabadulhatok meg a kiloktol?
Nem sietek hanem eddig is ennyit ettem, csak ilyen több kalorias cuccokbol. És változtatni akartam ezen, hogy egészségesebb cuccokat egyek ugyanabban a mennyiségben Az hogy nem nyomom tele a salata ontetem meg a szendvicset majonézzel (imádom...) attól még nem változtattam drasztikusan. A mozgás több és ezáltal több kalóriát egetek
Többet enni nem nagyon tudok se nem szeretnék mert minek ha jól lakom.
165/59 kg
Nem tudom h koplalás e, ezért kérdeztem rá nyilvan. Mivel nem vagyok nagy etkű, mindig is 2x ettem egy nap, csak ezt most kivaltottam alacsonyabb kaloria tartalmú dolgokkal. Azért mert a napi 2 etkezesemben nincs egy csomó zsír ezért már koplalás? Adagra ugyanannyit eszek ezért nem is vágyok éhes
1,3 és 4-es válaszoló vagyok.
8-as. Attól hogy neked az 58 az ideális, nem jelentheted ki hogy minden 165 centis nőnek az az ideális, mindannyian mások vagyunk, más csontsűrűséggel, más alkattal, és ami a legfontosabb: más zsír-izom aránnyal.
Én is 165 centi vagyok, nemrég fogytam le 60-ról 52-re Előtte úgy néztem ki mint egy puding, plöttyesdt voltam, narancsbőröm is volt, nem volt szép. Nem voltam kövér, de nem is szép. De ez nyilván a zsír-izom aránytól függ. Szóval én számoltam a Kcal bevitelt, és rengeteget sportoltam (azóta is), így szép feszes lettem. Hosszú távon szeretnék amúgy 54 kg lenni, csak izmot akarok felszedni, nem zsírt.
Kérdező, igazából azt nehéz elképzelni, hogy ilyen étkezéssel egyáltalán van rajtad plusz. Mert ez mindenképpen iszonyú kevés, majonézzel vagy a nélkül... Nem lehet hogy azért e mellett nasizol, üdítőket iszol?
Köszi az eddigi valaszokat! Nem nasizom, egyáltalán nem vagyok edesszaju és Citromos vizet iszom csak, néha zero cola de cukrosat nem.
Próbálok több edzést beiktatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!