Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez koplalás? Mennyi idő alatt...

Ez koplalás? Mennyi idő alatt fogyhatok?

Figyelt kérdés

Reggelit nem tudok enni.

Ebéd ilyenek pl h sali vagy humuszos tortilla zöldségekkel vagy sült zöldség tzatzikivel

Vacsi fin crisp kb 4 szelet (20 kcal /szelet) es rajta selyemsonka meg csipos szosz és mellé zoldseg

2 naponta edzek 1 órát és sétálok napi kb 4 km-ert

Kb 7 plusz kiló van rajtam

Ezelőtt is ennyit ettem kb csak pl majonez is ment meg ilyenek, és sokkal kevesebb volt a mozgás

Mennyi idő alatt szabadulhatok meg a kiloktol?

máj. 23. 23:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez koplalás. Csak 7 kiló plusz van rajtad, nem értem hova sietsz...
máj. 23. 23:15
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem sietek hanem eddig is ennyit ettem, csak ilyen több kalorias cuccokbol. És változtatni akartam ezen, hogy egészségesebb cuccokat egyek ugyanabban a mennyiségben Az hogy nem nyomom tele a salata ontetem meg a szendvicset majonézzel (imádom...) attól még nem változtattam drasztikusan. A mozgás több és ezáltal több kalóriát egetek

Többet enni nem nagyon tudok se nem szeretnék mert minek ha jól lakom.

máj. 23. 23:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha eddig is ilyen keveset ettél, akkor nehezen hiszem el hogy van rajtad 7 kg felesleg... Hány centi vagy és hány kiló?
máj. 23. 23:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nyilván te is tudod hogy koplalás, különben nem kérdeztél volna rá, hogy az e.
máj. 23. 23:27
 5/13 A kérdező kommentje:

165/59 kg

Nem tudom h koplalás e, ezért kérdeztem rá nyilvan. Mivel nem vagyok nagy etkű, mindig is 2x ettem egy nap, csak ezt most kivaltottam alacsonyabb kaloria tartalmú dolgokkal. Azért mert a napi 2 etkezesemben nincs egy csomó zsír ezért már koplalás? Adagra ugyanannyit eszek ezért nem is vágyok éhes

máj. 23. 23:30
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Nincs rajtad 7 kiló felesleg. 0 kiló felesleged van. Mégis hogy jött ki neked, hogy 165-höz 52 kilónak kell lenned? Mért nem 53? Vagy 51? Egyél normálisan, ahogy eddig. Mert ettől a koplalástól hamarosan tényleg lesz rajtad 7 kiló felesleg, mikor kidőlsz, és nem bírod tovább.
máj. 24. 00:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát bárki más miért mondja h ennyi meg ennyi felesleg van rajta? :D azért mert annyi kilóval érezné jól magát, amennyi a célja. Mivel az egészséges súly egy tartomány, nem egy konkrét kiló,nyilván mindenkinek van egy cél súlya. És igenis van rajtam felesleg, van miből lemennie
máj. 24. 00:51
 8/13 Katona Dius ***** válasza:
81%
Lehet, hogy fogyni szeretnél, de felesleg az nincs rajtad. A 165 centihez klb 58 kiló az ideális súly (tudom, mert én is 165 vagyok). Szóval max 1 kiló felesleged van. Ha ezen kívül fogyni szeretnél, de az étkezésen nem akarsz változtatni (így is keveset eszel, ennél kevesebbet ne egyél!), akkor a mozgást tudod növeli. Esetleg olyan mozgásokkal, ami izmot épít kicsit, és leviszi a zsírt. Viszont az izomnak több a súlya, mint a zsírnak, így lehet, hogy fogyni nem fogsz, sőt még 1-2 kiló fel is mehet, viszont eltűnnek a hájacskák innen-onnan. Szóval nem mindegy, hogy a kilóidból vagy a plusz zsírból akarsz-e leadni.
máj. 24. 01:19
 9/13 anonim ***** válasza:
18%

1,3 és 4-es válaszoló vagyok.

8-as. Attól hogy neked az 58 az ideális, nem jelentheted ki hogy minden 165 centis nőnek az az ideális, mindannyian mások vagyunk, más csontsűrűséggel, más alkattal, és ami a legfontosabb: más zsír-izom aránnyal.

Én is 165 centi vagyok, nemrég fogytam le 60-ról 52-re Előtte úgy néztem ki mint egy puding, plöttyesdt voltam, narancsbőröm is volt, nem volt szép. Nem voltam kövér, de nem is szép. De ez nyilván a zsír-izom aránytól függ. Szóval én számoltam a Kcal bevitelt, és rengeteget sportoltam (azóta is), így szép feszes lettem. Hosszú távon szeretnék amúgy 54 kg lenni, csak izmot akarok felszedni, nem zsírt.

Kérdező, igazából azt nehéz elképzelni, hogy ilyen étkezéssel egyáltalán van rajtad plusz. Mert ez mindenképpen iszonyú kevés, majonézzel vagy a nélkül... Nem lehet hogy azért e mellett nasizol, üdítőket iszol?

máj. 24. 07:50
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi valaszokat! Nem nasizom, egyáltalán nem vagyok edesszaju és Citromos vizet iszom csak, néha zero cola de cukrosat nem.

Próbálok több edzést beiktatni

máj. 24. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!