Koplalással fogyhatok 5-10kg-t? És ha igen mennyi idő alatt?
164cm és 70kg vagyok 16/L
Próbálkoztam már egyszer koplalással és, ha aznap ettem akár egy szendvicset vagy bármit rosszul éreztem magam, mintha bűntudatom lett volna. De most úgy gondolom sikerülne kibírni. (legyetek szívesek a kérdésre válaszolni) :)
Persze, hogy fogyhatsz, ha elég nagy akaraterőd van hozzá, és ki tudod bírni a folyamatos éhezést. Ez a válasz a kérdésedre.
De azt is vedd számításba, hogy nem koplalhatsz életed végéig, mert egyszer (valószínűleg elég hamar) úgyis eljön az a pont, hogy nem bírod tovább, és visszatérsz a normális mennyiségű étkezésekhez, akkor pedig a leadott kilók is szépen visszajönnek. Arról már nem is beszélve, hogy ez mennyire egészségtelen.
Szóval lehetni lehet, csak semmi értelme, mert úgyis visszajön.
Hamar lefogyhatsz vele, de normál étkezésre való visszatéréskor hamar vissza is fognak jönni a kilók, ráadásul duplán.
Életmódváltás lesz a megoldás.
Igen, de értelmetlen gyors siker lesz.
A koplalástól lelassul az anyagcsere, ha visszatérsz a régi kajálási stílusodhoz, jobban elraktároz a tested, mint előtte.
Ne koplalj!
Egyél okosan, sportolj!
A net tele értelmes, használható és eredményes tanácsokkal, inkább használd azokat.
Nana! Ez a szokásos duma, hogy visszajön a duplája, hazugság. Egyszer egy szerelmi bánat miatt két hónapig depressziós voltam, napi egy almát ettem és azt is úgy erőltettem le. -15 kiló, és semmi sem jött vissza, így 5 év után sem :D
Mondjuk a kérdező 16 éves, tehát még novesben van, ergo ha nem zabál össze mindent, így is úgy is lemegy az a pár kiló.
Ez a duplázás engem is zavar, mivel semmi logika nincs benne. Nyilván lehet, akivel ez van, más egyszeresen hízza vissza s persze van, aki megtartja a súlyát. Csak ez utóbbi ritka és nehéz.
Kérdező, koplalással akármennyit fogyhatsz, az éhhalálig vagy megbetegedésig is, ha bírod, ez világos. Nem tudunk fényből élni.
DE nem tanácsos így fogyni. Mi a gond az életmódváltással, rendes kalóriadeficit mellett? Épp elég nehéz az is, hidd el. Ha nem mozogsz, a koplalással se fogysz le hipphopp, de roppant önsanyargató, egészségtelen és veszélyes.
Ha jól bírod a böjtnapot, akkor némi kutatómunka után (hogy érts is az alapokhoz) nem beszélnélek le heti egyről, de a többi napon nehogy koplalj. S életmódváltás akkor is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!