Ha napi 500-800kcal-t eszek mennyit fogyhatok 3 hét alatt? Ki mennyit fogyott eddig 3 hét alatt koplalással?
Figyelt kérdés
Csak zöldség, gyümölcs, proteinshake meg néha esetleg husi/tojás. Emellett nem ülő munkát végzek, de nem is megeröltetőt. Nem érdekelnek a “ne koplalj ez hülyeség” stb válaszok. Az érdekelne, hogy így 3 hét alatt látszana valami változás a testemen? Most 65kg vagyok 170cm és 17 éves.2018. máj. 4. 23:47
1/21 anonim válasza:
Persze, hogy látszana, 5 kiló simán lemegy zsírból és izomból, a kalóriadeficit miatt, de ha már koplalsz (ami persze nem valami jó ötlet), akkor a fehérje és a zsír legyen meg, mert az esszenciális. Zöldség még OK mellé, de ne cukrokkal tömd tele azt a parányi kereted, hogy a 3 héten át végig erősen bomoljon az izmod s jó eséllyel maximalizáld az éhséget is...
2/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!! Vettem protein shakeket egy dobozban 30g protein van 0g cukor és 160kcal. Ebbôl gondoltam megiszok napi 2-t és emellé eszek zöldséget, gyümölcsöt meg tojást.
2018. máj. 4. 23:58
3/21 anonim válasza:
mi lesz három hét múlva, hogy képes vagy addig éheztetni magadat? indul a strandszezon, vagy micsoda? 65 kiló teljesen normális, egy grammot se kell fogynod.
4/21 A kérdező kommentje:
Aha, megyunk a bahamakra szoval kicsit jobban akarok kinezni bikinibe
2018. máj. 5. 00:04
6/21 anonim válasza:
Kb úgy fog kinézni a fogyásod.
Elöször is iszonyatodsan fogsz éhezni.
Elsö héten lemegy 2 kg vízzel együtt,
Második héten talán 1 kg
és harmadik héten 0,5kg.
Iszonyat éhes és erötlen leszel, mert a hírtelen ételmegvinással sok izmot is veszítesz, szédelegni és erötlennek érzed magadat.
Elkezdesz enni a 4-ik héten, elöször csak kicsit, majd zabálni, mert olyan kiéhezett leszel, hogy mindent fölzabálsz....
Az 5-ik hét végére 68 kg leszel.
7/21 anonim válasza:
Kalkulátorral, és átlag 650 kcal-val számolva, heti kb. 1.1 kg fog lemenni. Zsírból valszeg nagyon minimálisat (0.5 kg alatt) fogsz fogyni. Ami lemegy, az víz, és salakanyag. Látszani nem fog, max. a hasad tűnik majd laposabbnak, de az nem a fogyás miatt lesz.
8/21 anonim válasza:
9/21 anonim válasza:
mész a bahamaákra aha . suliidőben . na persze.
10/21 anonim válasza:
4.5 kilót fogytam, egyáltalán nem látszott, és utána egy héten belül vissza is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!