Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Van itt olyan, aki sok sportta...

Van itt olyan, aki sok sporttal, kevés étkezésekkel lefogyott valamennyit , aztán felhagyott az egésszel, mert nem volt ereje és türelme az egészhez , főleg nem tudott ellenállni az evésnek ?

Figyelt kérdés

máj. 19. 16:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire teheted meg az ugrálást, de ez esetben javaslom a váltást és a terápia újrakezdését. Mert ha ezt így folytatod, tönkremész bele. Munka miatt nem éri meg.
máj. 19. 23:29
 12/18 A kérdező kommentje:

Jövő héten újrakezdem a gyűléseket. Újra a megfelelési kényszerben vagyok, nem tudok nemet mondani a munkahelyen, mindent bevállalok, magammal nem foglalkozom , csak hogy mit mond a főnök, de annyira rosszul érzem már magam itt , de felmondani sem merek , mert akkor majd csalódnak bennem. Kedvetlen vagyok , örökké fáradt, ha nem az éves , akkor a társfüggőség uralkodik el rajtam. Nagyon szeretnék szabadságra menni , hogy rendbetegyem a környezetem és a felhalmozódott dolgaimat , de nem engednek el.

És eszek , főleg édességet. De most a menzeszem megjött délután , biztos emiatt is éhes voltam. De össze akarom magam szedni , mert olyan szépen fogytam , csak néha voltam éhes , amikor drasztikusabbra sikerült egy - egy nap , most meg állandóan.

máj. 20. 00:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sok az elvárás a munkában és a pénz meg minibálbér. Ennek nehéz így megfelelni , mindig gyomoridegem van. De ha meg felmondok , akkor az van bennem , hogy nem voltam rá képes, nem bírtam megküzdeni a feladatokkal ,emiatt értéktelen vagyok.
máj. 20. 00:19
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat , nagyon hasznosak voltak , megerősített mindegyik.

Igen,az is igaz ,hogy kaptam jó tanácsokat olyanoktól is, akik lelkileg , mentálisan egészségesek, egyik se vált be , ettől is csak rosszabbul éreztem magam :D

De nem sokan tudnak a valódi problémáimról, ez meg egy anonim oldal , megírhatom, hogy nem az éhség a fő gond.

máj. 20. 00:24
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Napi testedzéssel és kb minden kaját megvontam magamtól amit szeretek. Amikor belekezdtem a kalóriadeficites fogyókúrába akkor még mindenki azt híresztelte hogy azt ehetek amit akarok, csak a kalóriaszám meg a makrók rendben legyenek.

Kb 2 hét után rájöttem ha ha azt eszem amit szeretek akkor nonstop éhhalál közelében vagyok, mert azokból jóval kevesebbet ehetek csak.

A zöldségeket utálom mégis azt faltam majdnem egy évig. Meg csirkét, halat amiből a végén már elegem volt.

Sikerült leadnom 20 kilót és a mindennapos testedzés miatt jól is néztem ki.

Ezt tartottam kb 2 évig aztán annyi szívás jött az életembe, hogy rájöttem ez az egész étrend sport dolog is csak arra van kitalálva h lekössék az emberek figyelmét / energiáit és legalább addig se mennek ki tüntetni az utcára meg nem törnek ki a munkahelyi rabszolgalétből.

Mert hát ha mindennap 5-kor kelsz hogy mehess kondiba és este 7-kor megiszol 1 liter vizet hogy legalább legyen a gyomrodban valami aztán kidőlsz aludni, akkor biztos nem fogsz politizálni és vállalkozást se nagyon fogsz indítani.

Mióta nem izgulok ezen ugyan visszahíztam de megtanultam elfogadni önmagam és a tök fölöslegesen testedzésbe meg ehetetlen kaják evésébe ölt időt azzal töltöttem hogyan kereshetnék több pénzt, anélkül h egy multinál rabszolgáskodnék. Szóval összességében jobban lek még ha kicsit kövér vagyok is.

máj. 23. 15:11
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó , Neked is gratulálok a minden tekintetben elért változásaidhoz és azt kívánom , érezd jól magadat mindig és köszönöm a választ.
máj. 26. 11:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia, én is küzdöttem falásrohamokkal, terápia is van mögöttem. Tehát van pszichés oka, nem tagadom, de érdemes fiziológiai oldalról is megvizsgálni az egészet. Lehet hogy olyan a diétád, amit nem lehet tartani, túl sok szénhidrátot eszel, ezért az inzulinod ingadozik, ezért vagy folyton éhes. A másik probléma a leptinrezisztencia....én biztos vagyok benne, hogy nálam ez volt a ludas. Sajnos minél elhízottabb az ember, annál több leptin termelődik, éhesebb vagy. A Saxenda segíthet a kezelésében.

Nekem bevált, több mint 1 hónapja szúrom, teljesen elveszi az étvágyam. Egyszer borultam meg ovuláció környékén, tehát jött a szokásos édességet kívánok c. történet, elkezdtem volna habzsolni, de egyszerűen nem tudtam többet enni, mert olyan szinten feszült a hasam és hányingerem lett... 1 db fánknál sikerült megállnom, attól is hányingerem lett.

Nekem megváltás ez a gyógyszer. Már mindent kipróbáltam előtte. Szerencsére nálam semmilyen mellékhatása nem volt, ha nekikezdesz olvasgatni, láthatod majd, hogy egyébként durva mellékhatásai lehetnek. Én pont ezért 2 évig hezitáltam, hogy elkezdjem-e. A másik meg az, hogy az emberek kb 20-30%-ára semmilyen hatása nincs. Úgy tűnik, hogy én pont benne vagyok abban a szerencsés hányadban, akinek használ és nincs semmilyen mellékhatása.

Szerintem próbáld meg. Endokrinológus fel tudja írni, ha 30 felett van a BMI. Nem kell más ok, ennyi elég hozzá. Én végre most tudom meg életemben először milyen az amikor nincs étvágyad, vagy elviselhető, kontrollálható. Minden falásrohamosnak üzenem, hogy nézesse meg a leptinszintjét.

máj. 26. 14:57
 18/18 anonim ***** válasza:
2 évvel ezelőtt -50 kg-ot mutatott a mérleg a kezdeti súlyomhoz képest ami 125 kg volt a 154 centimhez szóval már majdnem egy gömb 🥲 elkezdtem dolgozni abbahagytam az edzést is ezidő alatt (2 év) visszajött 10 kg...3 hete dolgozok az ügyön mert már iszonyatosan kényelmetlen volt a munkásnadrág.Még 4.5 kg hátra van a nadrág kényelmessé tételéig aztán belevágok edzéssel a maradék 20-ba is.Kitartás.Nagyon nehéz és tényleg nehéz de ha elhatározod akkor tényleg sikerülni fog.Most én sem adom fel a bunkó kollégákat ignorálom a fene a pofájukat a férjemet is a fene az övét is.Kizárom a kellemetlen tényezőket és tényleg csak magammal fogok törődni.Semmi nem akadályozhat vagy téríthet el.HAJRÁ!
máj. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!