A legtöbb fogyokurazo miért gondolja ezt?
Figyelt kérdés
Itt olvasok kérdéseket, hogy kb natúr csirkét, üres túrót, paradicsomot meg salata levelet esznek hogy beleferjenek kb 1500 kaloriaba (vagy zabot reggelire, abonettet egy szelet sonkával stb). És kozbe szenvednek ettől. Ennyire nem értik hogy ennyi kalóriaba mennyi jó kaja belefer? Mindenféle zoldseges vagy húsos curry, thai curry, izgalmas saláták, garnela, stb (igazából bármi, csak ha az ember szeret sokat enni, nehezen eszik pörköltet kaloria kereten belül) de annyi jó kaja van, most lehet egzotikusabb dolgokat említettem, de akár csak sült ideny zoldsegek tzatzikivel, a csirkehust sem kell naturan túróval enni, hanem ezer felé keppen elkeszitheto, egyszerűen zavarnak az olyan kérdések, amiben a kérdező nyers répát túrót és natúr csirkemellet eszik egész nap ahelyett hogy kiszamolna hogy ennyi kaloriabol milyen isteni kajákat lehet enni. Miért ilyen korlatoltak az emberek?máj. 8. 22:10
11/12 anonim válasza:
Mert nem tájékozottak és nem is tudják, hol tájékozódjanak.
Nem ismernek angol nyelvű oldalakat, nem akarják látogatni, jó nekik a femina, nlc, meg az ehhez hasonló szrok, salaktalanítás, Norbi, este hat után TILOS enni - és sorolhatnám.
Én is fogytam anno, 2000 kalóriával kb és ezen belül bármit eszek, de ha néhanapján túllépem sem írok ki kérdést, hogy hogyan szrassam meg magam vagy fastingoljak-e 3 héten át :D
12/12 anonim válasza:
Én pl a felsoroltjaid közül csak a csmellet és a túrót eszem meg, azokat sem magukban, szóval máris rengeteg kalória.. A zöldségek, gyümölcsök 98%-ának a közelébe sem megyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!