Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyókúrázók! Ti is meg...

Fogyókúrázók! Ti is meg szoktátok tervezni előre az étrendeteket másnapra? Vagy csak az én szokásom ez?

Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem vegyes.

De leggyakrabban az ebédeket tervezem, 3 napra előre is főzök, a reggeli és vacsi intuitív

2023. febr. 20. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Mióta életmódot váltottam, mindig megtervezem. Csak így tudom garantálni, hogy mindig a céljaimnak megfelelően tudok étkezni.

Ebédre szoktam csak főzni én is, reggeli zabkása, vacsi szendvics, tojás vagy sali. Reggeli és uzsi is mindig hasonló jellegű: gyümölcs, túró, puding, keksz, stb.

A tervek alapján járok bevásárolni, így legalább 1 hétre előre meg tudok venni mindent. Ha mindig aznap találnám ki, mit ennék, akkor folyamatosan boltba kellene rohangálnom a hiányzó alapanyagok miatt plusz random enném, amit éppen találok itthon.

2023. febr. 20. 17:23
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Én nem fogyózom, mégis tervezem. Pl ha tudom, hogy nem leszek otthon, megcsinálom előre, de ha van is időm, akkor is megtervezem, mert úgy kell hozzá vásárolnom/kiolvasztanom, szóval aki nem tervezi, nem is értem, szendvicsen él?
2023. febr. 20. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Van amikor igen, általában nem.

3as!Nem él szendvicsen. 3-ig dolgozom és hazafelé bemegyek a boltba. Útba esik szóval nem kell külön szaladgálni. Alapvető dolgok úgy is vannak otthon. Húst egy órán belül ki lehet olvasztani, az sem gond, addig iszok egy kávét és elkezdtem előkészíteni a többi hozzávalót. Sokszor a boltban találom ki mit főzzek.

2023. febr. 21. 05:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Én már súlyt tartok, de a fogyás kezdete óta már a bevásárlással megtervezem mit fogok a következő héten enni. Én így biztosítom magamnak, hogy éhségemben ne egyek össze mindent ami épp az utamba kerül, hanem az legyen elérhető ami segít megtartani a súlyomat.

Viszont én nem szarakodok minddennapos főzéssel. Simán 3 napra főzök ebédre valót és 3 napig azt eszem. A reggelit meg a vacsit egyszerűen megoldom itthon, megszokott dolgokat eszem, és ezekhez mindig van itthon minden ami kell.

2023. márc. 30. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!