Fogyókúrázók! Az igaz hogy a bosszú édes de nem hízlal?
Amikor kidobott a 130 kilós exem mert szerelmes lett egy szintén kövér lányba, akkor én egy darabig nem tudtam enni, majd ezt a szenvedést a fogyózásba, futásba fordítottam, nagyon jó motiváció volt megmutatni neki, hogy mit veszített, a lánynak meg azt, hogy én szebb vagyok nála :D
11 kilót fogytam így 4 hónap alatt.
5. Kívülről talán esztétikusabb vagy, de szebb biztos nem. Belülről rohad benned a rosszindulat és az irigység. Ez soha nem lehet semmilyen külsőséggel kompenzálni, esélyes, hogy előbb utóbb minden pasi menekülni fog tőled. A másik lány nagy eséllyel inkább lelki társa az exednek mint te, és ezt látta meg benne.
A gyűlölködés soha nem jó motiváció. Te is megkeseredtél miatta. Magaddal is rosszat tettél vele, hiába vezetett fogyáshoz. A testi egészség túl sokat nem ér amikor mellette mentálisan beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!