Sokat olvastam hogy csak kalória számlálásal lehet
fogyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, én sosem számláltam a kalóriát mégis 20-25 kg le tudtam adni, igaz hogy sok mozgás, fizikai munka, nagyon ritkán, 1db turórudi, azon kívül semmi édesség, alkoholt nem iszom, vagy könnyebb kalória számlálásal fogyni?
Ha le tudtál fogyni, akkor valószínű, hogy kevesebb kalóriát vittél be, mint amennyit elégettél. Ugyanezt csinálod, ha számolod, csak akkor nyomon tudod követni.
máj. 5. 16:18
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, annyit csináltam hogy, 16 után nem eszek
máj. 5. 16:59
3/10 anonim válasza:
Nem könnyebb ugyanaz a lényeg:kevesebb bevitt mint elhasznált kalória...de hosszabb távon jobb elosztani az étkezéseket szerintem, most gyakorlatilag koplalsz a másnapi étkezésig, az inzulin háztartásnak hosszabb távon ez nem tudom mennyire tesz jót.
máj. 5. 17:31
4/10 anonim válasza:
KalóriaDEFICIT, amitől fogyni lehet - ezt elérheted számolás nélkül is, vagy számolással.
máj. 5. 18:31
5/10 anonim válasza:
Azért számolnak az emberek kalóriát, hogy biztosan deficitben legyenek. Ha neked ez számolás nélkül is megy (vagyis annyi kalóriát eszel, amitől fogysz) akkor is ugyanaz a végeredmény.
máj. 5. 18:43
6/10 anonim válasza:
Mindent leírtak.
Még annyi, ha ugyanazt a kaját, amit aznap ettél nem 16ig, hanem mondjuk este hatig elosztva vagy este 8-ig elosztva etted volna, ugyanúgy fogytál volna.
Sokaknak nem hangzik követendőnek, hogy négy után reggelig ne egyenek, mert pl. lefekvésig megéheznek, meg sokaknak az iskolában és a munkában nincs lehetőségük rendesen étkezni, inkább otthon tudnak jót, jól enni, akár 16 után.
máj. 5. 19:27
7/10 anonim válasza:
Attól lehet fogyni, hogyha több kalóriát használsz el, mint amennyit beviszel
máj. 6. 13:04
8/10 Senior Séf válasza:
Marhaság. Ha emberbe való, természetes táplálékokat veszel magadhoz a bolti vackok helyett, beáll a versenysúlyod.
máj. 7. 19:40
9/10 anonim válasza:
Nem kell számolni ha tudod hogy deficitben vagy. Én elhagytam 1-2 felesleges nasit és fogytam már 8 kilót pár hónap alatt
máj. 9. 00:38
10/10 anonim válasza:
Nem kalóriaszamolással lehet fogyni, hanem energiahiányos állapotban kell lenni. ( Többet kell elégetni, mint amit a szervezeted felhasznál).
Sokáig én sem számolgattam, és évekig fogytam is. Csak az utolsó kilóknál kezdtem vezetni, hogy a lehetőségekhez mérten pontosabb legyen, jobban tudjam követni, mert a vége felé könnyebb elszámolni, kicsúszni a hiányból, mikor már nem égetünk el annyi energiát amennyit 20-49-60 kilóval nehezebben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!