1,5honap alatt mínusz 14 kg lehetséges?
"1,5honap alatt mínusz 14 kg lehetséges?"
Szinte biztosan nem. De ha másfél hónap alatt csak 4-6 kiló mínusz lehetséges, akkor el sem kezded az életmódváltást, és maradsz extrém túlsúlyos?
"fog lógni a bőröm.??"
Igen.
Nagy súlyból lehet, hogy az elején könnyebben lemennek a kg-k, de egészségesen heti 0,5-1 kg megy le.
Tehát másfél hónap alatt 14 kg lehetetlen.
Ha fogysz is ennyit, a bőröd lógni fog, zsírból nem lesz nagy fogyás csak víz és érdemben nem lesz látható változás, ahogyan azt te elképzeled.
Meghát hova ez a sietség? Eddig nem jutott eszedbe változtatni, ne hat hét alatt akarj nagy változást, mert csalódni fogsz.
Én nagy súlyból fogyok, heti 0,5-1 kg megy le. Ez az egészséges. 6 hét alatt kb 6 kiló lenne maximum a normális.
Mindig ez van tavasszal. Csomóan ilyenkor jönnek rá, hogy esküvő, ballagás, hirtelen 120 kilós bálnából nádszáltündérek akarnak lenni két hónap alatt, koplalnak, persze két hét után nem megy, aztán még többet híznak vissza.
Úgyhogy kérlek fogadd meg a fenti tanácsokat, sőt, olvasgass itt a topicban az életmódváltásról.
Mindenképp lógni fog de nem 14 kilotol hanem 30-35től
Ennyi idő alatt ez egészségtelenül sok lenne de mivel nagy súlyból indulsz 8-9 kg lemehet.
Én ezelőtt 11 évvel 2,5 hónap alatt 22 kilót adtam le. 100 volt az induló súlyom és 78 lett a vége. Közel egy évig tartottam, 1-2 kiló ingázott. Akkor már rendesen ettem, de nyilván nem zabáltam.
Egy év után terhes lettem, akkor már rengeteg szénhidrátot tömtem magamba, mert csak a pogácsától nem hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!