Szénhidrát vagy kalóriacsökkentéssel fogok jobban fogyni?
1. Nem.20% a tzs mert akkor ki lennel Gyurva is tudnad mi mi fán terem
2. 2 honap alatt ne akarj kozel 10kgt leadni azt nemtom vagod e hogy akkor kb 10-12% lenne utana a tzs ha 20on lenne most ami eleg szalkas lenne es aztnem ilyen gyorsan adnank le mert izom is le megy
3. Sokkal tobb zöldséget is kell fogyasztani nem csak hust zabot meg változatosabban étkezni sok folyadekot fogyasztani.
4. 1500kaloriaval olyan faradt leszel idovdl tested is csökkenteni fogja a kalória szuksegletet mert ilyen nagy deficitbe vagy amit ugy csinal majd hogy tested nem.fog megfelelően mukodni utana pedig könnyebben fogsz hízni mert ugye lement a kaloria szükségleted es nehezebben fogyni, itt komoly mozgast is fent kell tartani hogy a tested megfelelően működjön es ne izmot bontson.
5. Ch-tol mitol felsz? Bant teged a ch???
Ch adja neked az energiat kaloria 60%a nyugodtan lehet, kalória deficittel fogsz fogyni nem szenhidrst megvonastol.
6. Minek akarsz egyből ilyen szigorú dietat ha vélhetően meg nem is dietaztal
Csak abba fogod hagyni.
7. Ugy megy.le rolad a viz elso hetbe ahogy kell 1500-2000kaloria deficittel ember vagy mit.olvastal profi testepito hogyan all fel a stage-ra full szárazon? Neked nem kell vizhajtas stb csak kis fogyás
8. Ne 2 honap alatt akard megváltani a vilagot olyan tervel amit 2 hetig tartasz fent. A nyar amugy se majusba van meg van időd lassan de biztosan leadni a felesleget. Kezd el edzeni mellette es rendes diétát követni amit fent tudsz tartani neha 1-1 csaló napot is szoktak tartani meg a legprofibb testepitok is mert ez nem csak annyi hogy leirjuk aztan ennyi. Legtöbbször bőven elég a napi 500kaloria deficit de max 1000es deficitet tartanek ennél tobbet nem de mivel akinek mar izma van es azt nem akarja ledobni 500nal.tobbet nem erdemes ha csak kover vagy akkor mehet annal tobb de nem kell lenullazni
Tehat 8
8sebbol verzik
Szerintem nagyon túlbonyolítod.
teljes értékű gabona (pl.: zabpehely), zöldség, gyümölcs, száraz hús, zsírszegény tejtermékek, tojás, olajos magvak, víz
Én ezeket eszem, józan ész alapján elosztva a napom során. Alapból nagyon könnyen hízó ember vagyok. Ha csak ezeket eszem, akkor tökéletesen meg tudom tartani a normál súlyomat, amivel jól érzem magam. Ez jelenleg 177cm-hez 65-70kg. Naponta 4 étkezésem van. Sosem vagyok nagyon éhes, mert nem eszem finomított szénhidrátot, ami gyorsan lecsapja vércukrot. Tehát a kenyérféléket, péktermékeket teljesen egészében kerülöm. Helyette zabkása.
Latom elolvastad rendesen
Szó sem volt akkor hogy alacsony tzs=nagyobb tudás hanem hogy neked nagyobb a tzsd 20nal valszeg 30korul
Ertelmetlen dolgokat kérdeztel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!