Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Jók lesznek ezek a kalóriák...

Jók lesznek ezek a kalóriák fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Adataim:

155 cm

75.3 kg

25 éves

Heti 2x járok úszoedzésre amiben azért vannak pihenések és 1x50 percet úszom folyamatosan+ 1 kiegészítő súlyzós edzés

Ma reggelire ettem 40 gr müzlit, 1 dl tejjel és fél almával 331 kcL

Ebédre kéksajtos tejfölös pulykamellet borsós rizzsel 448 kcal

Uzsonna mint a reggeli 331

Vacsira tervezek 2 főtt tojást egy csomó retekkel 154 kcal

Így jönne ki az 1264 kcal

És ez egy nem edzés nap. Edzéses napokon mivel.este van az edzés ugyanúgy 1250 és 1300 között ennék, plusz este az edzés után egy fehérjeturmix.

Így fogok tudni fogyni?

Q

ápr. 3. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Ez így kevés. Vidd fel kb 1500-ra.

Uzsonnára inkább ajánlanék puffasztott rizst mogyoróvajjal, vagy almát vagy zöldséget valami maggal.

Ebédre felezd a rizst és tolj mellé egy jó nagy adag salátát, paprikát, paradicsomot, párolt zöldséget.

ápr. 3. 15:27
 2/4 A kérdező kommentje:

A rizs 30 gr volt, a borsó 160.

Nem szeretem a mogyoróvajat

ápr. 3. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor dió, gesztenye, kesu, mandula stb.
ápr. 3. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem vacsorára egyék normálisabban, és akkor jó lesz. :) Az 1200-1300 Kcal úgyis kevés, és a 154 Kcal meg nem vacsora. Picit több zöldséget is ehetnél még az ebéd mellé.
ápr. 4. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!