Túl keveset ettem? Mit csináljak?
52 kg körül voltam pár hete, kicsit fogyni akartam, ezért visszavettem a kaját es elkezdtem sokat setalni.
Na most ezt elrontottam mert túl keveset ettem 1200-1300 kaloria, éreztem is hogy ez kevés és pár naponta falasi rohamok jöttek rám, ahol ugye sokat ettem meg egyszerre... Simán plusz 1000-1500 kalóriát. Így sikerült most 1, másfél kilót hízni...
Pedig fogyni akartam.
Na most hogy hozzam rendbe ezt?
6-os, ez a súly már kevés, és az, aki EBBŐL fogyni akar pszichológusra szorul, mert testképzavaros.
Bármilyen meglepő az anorexia halálozási rátája a legmagasabb a mentális betegségek közül, szóval nem kell biztatni a kérdezőt, hogy jó a súlya, amikor minimum! 55-56 kilónak kellene lennie.
Kérdező: híznod kell, nem fogynod, egyél normálisan és sportolj.
Ha ebből még fogyni akarsz, az egyenes út akár a kórházba, akár a temetőbe.
20-as voltam 52 kiló a 168 centis magasságomhoz. Ne akard tudni, hogy néztem ki, milyen kib. csont és bőr voltam. Semmi mellem, semmi seggem, de legalább hullott a hajam, menzeszem "mesés", minden bordám látszott és sorolhatnám.
Nem kell fogyásra biztatni a mentálisan beteg kérdezőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!