Ha az alkohol hizlal, akkor miért nem vagyok legalább 100 kg?
Figyelt kérdés
Már évek óta minden nap megiszom napi 4-5 sört. Egy sörben 245 kalória van amit iszom. Ez napi legalább 1000 kalóriás többlet, emellé rendesen étkezem, így a sörrel együtt 3000-3500 kalóriát viszek be. Mozogni nem szoktam valami sokat, itthonról melózom, elég stresszes sokszor, ezért is kell hozzá a sör meg még az energiaital is, amiben szintén van pár kalória. Ebédet is mindennap rendelem, gyakran eszem pizzát meg burgereket. 178 centi vagyok és 75-80 kiló közt ingadozom már jó ideje, kb 30 éves korom óta (most 36 vagyok.)
Hogy hogy nem látszik meg rajtam a kalóriatöbblet? Mégsincs az alkoholban annyi kalória?
2023. nov. 25. 07:30
11/14 A kérdező kommentje:
Akit annyira meghajt a pia, az érzékeny rá.
2023. nov. 26. 08:34
12/14 anonim válasza:
#11 ha te azt mondod, h napi 3500 kalóriától, nulla mozgással nem hízol úgy, h közben full normális az emésztésed, akkor hazudsz. Ez ilyen egyszerű. Az emberi szervezet alapjáraton mindenkinél egyformán működik. Ha több kalóriát viszel be, mint amennyi kell, akkor hízol. Ha nálad nem ez történik, akkor NEM VAGY EGÉSZSÉGES, akárhogy próbálsz áltatni minket, vagy magadat.
13/14 anonim válasza:
Talán szerencsésebb a genetikád, és még mindig pörög az anyagcseréd. Én is sokáig vékonyabb voltam, pedig iszonyat sokat ettem, meg ittam. De azért 30 után elindult a súlyom felfelé. 20 évesen 70-72 kiló voltam, 30 évesen még mindig csak 73 körül. Viszont 32 évesen 79 kg, 34 évesen már 87-88, és most, 35 évesen 92 kiló vagyok. Igaz, magasabb is vagyok nálad, mert 183 cm, de azért ez a súly akkor is több lehet arányosan nézve, mert utóbbi hónapokban már nagyon pocakos vagyok.
14/14 anonim válasza:
4-5sor belefér nincs baj vele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!