54kgra akarok fogyni hany ev ez vajon ?
Nagyon egyéni, sok mindentől függ. Az egészséges fogyás nagyobb súlynál kb havi 2- 3 kg. Ez még nem terheli meg annyira a szervezetet, lassabb fogyással kevesebb bőrfelesleg marad, érdemes kollagént szedni és mozogni is, és ezt még nem olyan nehéz betartani mint egy koplalósabb diétát. Havi 4 kilóhoz min. Napi 1100 kcal tartós energiahiány kell amit nagyon nehéz hosszútávon fenntartani, de szerintem még rövidtávon is.
Persze idővel lassulni fog a fogyási folyamat, lehetnek stagnálós időszakok is. Ez teljesen természetes. Nem kell erőltetni. Minél kevesebb a felesleg, annál nehezebben fog lemenni. Szép lassan, és akkor életmóddá tudod alakítani, megszokni az új étkezési szokásokat és a mozgást.
Ha akkor nem zavart mikor felszedted a felesleget, most is legyél türelmesebb a leadáshoz. Hidd el Jobban megéri.
Tudom miről beszélek, és azt is mennyire nehéz. Nekem 106kg ment le összesen. 3 év fogyás, majd 1 évig állt a súlyom, aztán további 3 hónap alatt még fixen lement 3 kg, és ezt tartom azóta is. Még pár hónap és 5 éves életmódváltó leszek😁
Kb 3 év.
Az első 30 kilo egy ev alatt lemegy. Utana egyre lassabb lesz.
De ne szamolgass hanem most azonnal, mar ma kezdd el az eletmodvaltast. Sajnos amig csak kerdeseket irogatsz ki , semmi nem fog valtozni. En masfel evig orgattam ki hasonlo kerdeseket. Na akkor kellett volna elkezdenem az eletmodvaltast. Igy az csak masfel stresszes ev
Attól függ..
Havi 4kg mínuszhoz napi 1000 kalóriás deficit kell, amit rohadt nagy akaraterővel lehet tartani és nem is feltétlen a legegészségesebb.
Heti szinten a testsúlyod 0.5-1%-át tudod leadni, de ebből is az alsó határ az egészégesebb értelemszerűen. Ez alapján kalkulálj. (+dobj hozzá pár hónapot, mert lesznek stagnálások, még pár hét félre éves is becsúszhat főleg ha drasztikusan mindent megvonsz magadtól, pl eddig ettél kenyeret, de hirtelen egyik napról a másikra 100%-ban kiiktatod stb.)
+hozzáteszem, semmi értelme mellőzni a kenyeret és bármilyen más élelmiszert sem, mert a kalóriadeficit számít.
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!