Tényleg lehet egy hónap alatt 13 kg-ot fogyni?
Én egyszer abbahagytam a húsevést és 2 hónap alatt fogytam 8 kilót. Azt nem tudom, hogy ebből mennyi volt az izom, a csökkent fehérjebevitel miatt.
Én ezt csak nagyon kemény szénhidrátmegvonással tudom elképzelni. Szerintem nem egészséges ilyen gyorsan ennyit fogyni.
Persze, hogy lehetséges. Több verzió is van rá.
Pl. ahogy az első kommentelő említette, a szénhidrátmegvonással. Emiatt ugye az első időszakban rengeteg víz is távozik belőled, ami sokat dob a fogyáshoz. Önmagad csapod be vele, de lényegében 13kg mínuszt is mutathat a mérleg.
Ezen kívül a szokásos dolgok, minthogy magas testsúlyból is nagyon könnyű 13kg-ot fogyni.
Illetve ez lényegében 100e mínusz kalória. Ha minimálisra csökkented a bevitt kcal-t, emellett sokat sportolsz, nem egy elérhetetlen kategória. (Megéri? Nem)
Én 130 kilóból az első hónapban 8 kilót fogytam.
Kalóriaszámlálós diéta és napi 40 perc tempós séta. Mindent ettem, de 1400 kalóriát.
Tudom és tudtam is, hogy ennek jelentős része csak víz meg béltartalom, de így is látszott rajtam, hogy fogytam, és ANNYIRA boldog voltam, mert akkor már kb 30 éve kövér voltam, túl több sikertelen "fogyókúrán", és nem hittem el, hogy valaha nekem is sikerülhet.
Ez az első hónap hitette el velem, hogy igen, lehetséges.
Aztán le is ment majdnem 50 kiló.
Nem lehet. Hazudott.
Max 250 kilobol lehetne.
Ennyi ido alatt se tud a test fizikailag ennyi zsirt meg izmot lebontani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!