Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 2ev alatt lehet 61kgot fogyni?

2ev alatt lehet 61kgot fogyni?

Figyelt kérdés
Fog lógni a bőröm? Nő vagyok
2023. okt. 8. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Ekkora fogyás már elképesztő extrém. Nem tartom valószínűnek, hogy 60 kilónál nagyobb felesleget a bőr elváltozása nélkül le lehessen adni. Egyébként akár 2 év alatt még meg is történhet ez az 50-60 kiló fogyás, de és ha nem, csak 3 év alatt? Akkor el se kezded, és maradsz szélsőségesen túlsúlyos 61 kiló plusz felesleggel?
2023. okt. 8. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

Igen, 2 év alatt le lehet fogyni egy átlag nő súlyát.

Igen, lógni fog.

De lassan nem ártana hozzá is fogni, mert 2 éve jössz itt a kérdéssel, és a leadandó kilók száma meg csak nő.

Félő, hogy jövőre már nem tudsz majd feltenni kérdést...

2023. okt. 8. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Havi 2,5 kiló, az nem sok.
2023. okt. 8. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ, mennyiről indulsz. 100 kilóról például nagyon nehéz 60-t leadni.

A bőröd rugalmassága az életkorodtól és a fogyás módjától is függ, ha fiatal vagy és nem túl gyorsan fogysz, akkor viszonylag rugalmas még a bőr, elég jó kilátásaid vannak arra, hogy szépen alakulj.

2023. okt. 8. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Heti átlag 0,3-0,4 kilótól lehet megszabadulni, ha kalória deficitben maradsz és eljársz rendesen edzeni. Úgyhogy lehetséges 60 kilótól megszabadulni, de a bőr valőszínűleg lógni fog. Ne esztétikai okokból akarj lefogyni, hanem egészségügyi okokból. Mit számít ha lóg a bőr, ha a fogyás által több évvel növeled az élettartamodat? Na meg még lógó bőrrel is jobban nézel majd ki mint 120 kilósan, ha már mindenképp az esztétika érdekel.
2023. okt. 8. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Én 2 év alatt fogytam 34 kg-ot! Az évente 17 kg-ot. És ez nem vicc. Hanem tényleg meg történt velem, hogy 2 év alatt 34 kg-ot fogytam. Évi 17 kg-ot. De ehhez az kelletett hogy a ki induló sulyom 118 kg volt. Most 2 évvel később már csak 84 kg vagyok. És igen, a hasamon és a fel karomon látszik egy kis narancs bőr jellegű, fogyás nyom. Jelenleg 46 éves vagyok és férfi. Szóval átlagosan lehet fogyni nagy súlyból 17 - 20 kg-ot évente. Nekem 17-et sikerült évente, és 2 év alatt összesen 34 kg-ot sikerült fogynom.
2023. okt. 8. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
40et siman
2023. okt. 8. 18:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, igen.
2023. okt. 8. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:

39 hónap alatt fogytam több mint 100at úgyhogy Lehetséges, de minek tervezgetni? Egyszerűen csak állj neki. Ha csak a felét fogyod le, bele se kezdesz? Hova rohansz?

Amúgy-60kgnál már igen, itt ott lesz bőrfelesleg, ( max leműtteted) de inkább az, mint egy hirtelen szívroham a súlyfelesleg miatt nem?

2023. okt. 12. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!