Azt hogy csak heti fél vagy egy kg-ot egészséges fogyni, ki találta ki?
Én már a fél kilóra is azt mondom, a kevesebb jobb.
Nem kell számolni kalóriát, egyszerűen csak visszafogottabban kell étkezni, így sose vagyok éhes és szép lassan úgy mennek le a kilók, hogy
jól érzed magad és tartós lesz a lement súlyod..
Csak így tovább, mondom én..
Én próbáltam utánaolvasni, és kb az jött le, hogy a fő probléma a jojó. Konkrétan annyira nagy probléma a jojó, hogy a túlsúlyosak körében (tehát nem a súlyos elhízottak körében, hanem akinek csak egy kis túlsúlya van) alacsonyabb a várható élettartalma azoknak, akik fogyni próbálnak, mint azoknak, akik beletörődnek a lassú súlygyarapodásba.
Mert akik fogyni próbálnak, annak a nagyon nagy többsége nem tudja megtartani, visszahízza, sőt még többet, és jojózás lesz a vége, ami még rosszabb, mintha el se kezdett volna fogyni, sőt még annál is, mintha lassan, de biztosan hízna.
És szintén kijött a kutatásokból, hogy minél lassabban fogy valaki, annál kisebb az esélye, hogy jojózás lesz a vége.
A szemelyes velemenyed irrelevans, mert kb. most szoptad ki a kisujjadbol.
Dietetikusok, orvosok sokezer esetet vizsgalva jutottak erre a kovetkeztetesre, ami egyebkent nem kobe vesett, csak ajanlas a megfigyelesek alapjan. Egyeni elteresek nyilvan vannak mert nincs ket egyforman mukodo szervezet, de a nagy atlagot nezve a fel-egy kg/het tunik biztonsagosnak es tarthatonak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!