Ha napi 1000 kalóriát eszek akkor 1 hónap alatt mennyit fogyhatok?
Szerintem először simán kezd egy egészségesebb életmóddal, az sem lesz olyan könnyű (tapasztalat), ezzel is biztos fogyni fogsz, főleg, ha az a 3000 kalória eddig édesség meg nasi volt eddig.
A napi kalória beviteledet normálba kb. 2000-2300 közé kellene belőni, mondanom sem kell, hogy a fogyáshoz ennél kevesebbre van szükséged.
De nem 1000-re, 170cm-esen 52kg-osan nekem 1600 a kalóriaszükségletem, sport nélkül, szóval valami ilyen körülire kellene beállni.
Pár kilót biztos tudsz hízni. Mert normális eszű ember 3000 kalóriát nem visz le egyik percről a másikra ezerre. Mert tarthatatlan. Kiéhezel, bezabálsz, utána már úgy is mindegy, majd folytatom, lelkiismeret furdalás, hogy feladtam stb… folytassam még. Kb3-4 kilót hízhatsz.
Egy jó másfél évet szánj a fogyásra , heti 2 sporttal és akkor élhető és tartható lesz.
Kevesebbet, mint amennyit szenvedni fogsz. Hidd el, én csináltam ekkora marhaságot még régebben, nagyon nem ajánlom. Rengeteg negatív mellékhatása volt ( szédülés, fáradtság, fejfájás, állandó éhség, csomókban hulló haj, gyomorfájás stb), arról nem is beszélve, hogy képtelenség hosszútávon egészséges mentális állapotú ember számára csinálni. Utána gyorsabban is híztam. Anorexiásoknak persze megy,de ők agyban betegek, és idővel bele is halnak mert egyre lejjebb csúsznak. Nem követendő példa.
Sok sok év után voltam képes több jojóeffektus után olyan nem koplalós, nem éhezős diétás , sportos életmódot kialakítani, amitől meg tudtam szabadulni a súlyfeleslegemtől. Ennek van értelme. Időszakosan éhezi, szenvedni, kínlódni, majd bezabálni mert nem bírod, na annak nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!