Brokkolifasírtot készítek, de sütve kevesebb gram?
Figyelt kérdés
Brokkolifasírtot csináltam. Nyersen egy gombób 35 gram lett, airfryerből kiszedve sütés után 26 gram. Melyik adatot írjam be a kalóriaszámlálóba? A receptet én készítettem, a Yazio-ba a nyers adatok alapján adtam neg.2023. júl. 13. 14:26
1/5 anonim válasza:
Ezért mérünk mindent nyersen, mindent sütés/főzés előtt, hiszen nem tudjuk, hogy adott étel mennyi vizet veszít, vagy éppen mennyi olajat-zsírt veszel, meg hasonló szempontok.
2/5 anonim válasza:
Ha csak szimplan betaplaltad a recept osszetevoit es ahhoz irod be a grammot akkor 35ot irj be
3/5 anonim válasza:
Nyerset írj. Ami könnyebb vagy nehezebb lesz jelentősen az csak víz. Ezért kell a nyers állapot a rizsnél is. Mert az meg főzve 2-3 szoros súlyú lesz. Neked a brokkoliból meg kiment a víz.
4/5 anonim válasza:
Ugyanannyi kalória van egy nyers gombócban mint egy sültben, mivel csak a víz párolgott ki belőle. Szóval 35 g. Hiszen a receptben is a nyers összetevőket adtad meg.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2023. júl. 14. 05:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!