Ezzel a módszerrel mennyi idő alatt tudnék fogyni 12kg-t?
Figyelt kérdés
Napi 800kcal és 1 malva tabletta (zöld dobozos), és naponta 30-40perc futópadon futás olyan 8-9km/h sebességgel.
Az adataim: 165cm 59kg 16L
2023. júl. 10. 18:18
21/30 anonim válasza:
47kg 165 cm-hez? Hát inkább ne akard ezt.
22/30 anonim válasza:
Végre valaki, aki a kérdést is elolvasta. Miért akarsz egyáltalán 12 kg-ot fogyni?
23/30 anonim válasza:
Indokolatlan a 12 kiló fogyás. Ha nem tetszik az alakod, inkább sportolj. Enni egyél rendesen húst, zöldséget, gyümölcsöt... Stb. A gyors és mirelit kajákat, meg az indokolatlan mennyiségű édességet, rágcsát kerüld (alkalmanként nyilván egyik se gond).
24/30 anonim válasza:
Ha ezt így tudod tartani, hamarabb kerülsz kórházba, mint a -12 kg. Amúgy kb 2-2,5 hónap. Egyébként esztelen baromság. Tételezzük fel, hogy lemegy. Október környékén már megvan a fogyás. Jön a rossz idő, kezdődnek a sötét téli esték, filmezés, rágcsa stb.... Mire tavasz lesz visszaszedsz 15-öt.
25/30 anonim válasza:
Malva tablettát akkor ajánlom, ha sztómazsákot akarsz, ugyanis hosszabb távon(pár hét után) tönkreteszi a beleket.
26/30 anonim válasza:
Találkoztam már ilyen emberrel itt a gyakorin. Megkérdezte hogy miért nem tud tömeget növelni amikor napi 1200 kalóriát eszik. 30 év fölötti férfi. Mindenki leírta neki hogy ez egy kisgyerek tápanyagszükséglete, jó hogy csont sovány, többet kell enni. Erre a férfi arogánsan kiosztott mindenkit, mindenki hülye volt aki azt mondta hogy egyen többet. Ugyan ezt csinálod te is. Leírja mindenki hogy ez egy baromság, leépülnek az izmaid, lapos plöttyedt leszel és szerencséd lesz ha nem kerülsz kórházba, de te kiosztod őket okoskodó hangnemben. Azt hogy kinek mennyi idő alatt épül le a szervezete a koplalás miatt nem lehet megmondani. Látom azt sem sikerült még eldöntened, hogy zsírt akarsz leadni és izmos feszes formás akarsz lenni, vagy csak azt akarod hogy a mérleg kevesebbet mutasson. Szerinted a szálkás, fitt izmos lányok koplalnak? Vagy honnan jött ez az ötlet hogy te koplalással akarsz fogyni? Nekem teljesen mindegy. Ha ilyen keveset eszel 12 kilóval kevesebbet fog mutatni a mérleg, a bőröd megereszkedik a zsír meg lógni fog rajtad mert a szervezeted először az izmaidat építi le, aztán úgy belassul az anyagcsere hogy skinny fat leszel. Biztosan hallottad már ezt a kifejezést ha ennyire okoskodóan ki tudsz osztani mindenki.
27/30 anonim válasza:
26. Amúgy én nem koplalással, hanem egészséges mennyiségű és minőségi ételekkel és futással adtam le 11 kilót. Skinny fat lettem, mert nem súlyzóztam. Ha koplalok, akkor is ugyanez lett volna a vége, csak gyorsabban fogyok. Akkor aki nem szeret súlyzózni, az fogadja el, hogy skinny fat? 800 kcal kevés, de pl egy nőnek szerintem az 1200 kcal már jó és ugyanaz a végeredmény, mintha enne 1500at, csak gyorsabb.
28/30 A kérdező kommentje:
egyébként sokan vannak akik így fogytak le, mégsem skinny fatek hanem szép vékonyak
olyanok mint az ázsiai lányok (vagy korai pontosabban) alkatra
2023. júl. 11. 12:52
29/30 anonim válasza:
Semmi szükséges fogyásra, így is vékony vagy. Inkább járj el edzeni.
30/30 anonim válasza:
Egy év. Mert most tökéletes a súlyod. Ha ebből fogyni szeretnél, a szervezeted küzdeni fog ellene. Ķínkeservesen, testi következményekkel (pl. menstruáció elmaradása, kimerültség, tápanyag hiány,stb.) esetleg sikerül. De nem gondolnám, hogy megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!