Mit gondoltok a kalória számlálsról ?
"Már a második válaszodban te is "összekeverted" a számolást a deficittel, utána a harmadikban is :)."
Végre értem miért röhögtök ki (nyugodtan tegyétek). Azt hiszed összekevertem a fogalmakat, pedig egyáltalán nem, valószínűleg te keverted össze vagy nem tudtad értelmezni, amit írtam (ahogy a többi nevetgélő sem, nem én ülök magas lovon, hanem ti).
Amúgy persze ja, minek szőrözni azon, hogy mi micsoda, vagy mi mit jelent, mindenhez álljunk hozzá lazán. "Nézd anyu, zebra" "Az egy okapi, kislányom"- "De ugyanolyan csíkos, mint a zebra" "Végülis igazad van, mindegy".
Nem én "hisztizek", hanem ti, nyomjátok a pirosat, mert besértődtetek valamire. Továbbra is várom, hogy ki mi kifogásolni valót talál abban, amit írtam, azon kívül, hogy "nem vagy szimpatikus, takarodj a kérdés alól, mert elrontottad" :D :D Anyám. Ehhez képest konkrétan már az első válasz sem a feltett kérdésre válaszolt.
25. Még mindig a lényegre koncentrálsz, látom :D
Leírtam, backi.
Szó szerint bemásoltam hogy EZÉRT vagy lepontozva. Olvasd vissza.
--"Azt hiszem az összes eddigi válasz összekeverte a kalóriaszámolást, amire a kérdés vonatkozott, a kalóriabevitellel/kalóraideficittel"
Ezért vagy lepontozva. --
Tehát azért, mert besértődtek az illetők - igen, úgy tűnik összekeverték, nézd meg az első választ (is). A sértődöttségen kívül mi a konkrét gond azzal, amit írtam, mi nem igaz benne?
15-ös!
"Vannak esetek, amikor a kalóriaszámolás kifejezetten káros is lehet"
Erre gondoltam. A kalóriaszámolás nem lehet káros, esetleg a túlzott deficit.
A többi amit írtam, nem neked szólt.
Illetve még az, hogy mindenki lepontozott téged, de az meg csak két ember volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!