Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek ez így már sok...

Szerintetek ez így már sok lenne ?

Figyelt kérdés

Súlyt szeretnék tartani, de 1800 kcal-al éhes maradok néha így szeretném megemelni 2200-ra. Ez így már rengeteg vagy még belefér ?

Rólam: 24 éves nő, nem sportolok, 153 cm

2023. jún. 14. 19:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah az lemaradt, hogy 46 kg vagyok
2023. jún. 14. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Napikamu...
2023. jún. 14. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem sportolsz akkor 2200 körüli kalóriával hízni fogsz. Nem sokat, de mondjuk havi szinten 1-1,5 kg-t.

Ha éhes maradsz akkor iktass be az étrendedbe több zöldséget, több folyadékot (csak vizet) és több szárnyas húst, ami alacsonyabb kalória. Ne egyél rántottat..

Nem hiszem, hogy pl:

Reggeli: Szendvics, saláta, pari, sonka, light vaj (kb 250 kalória)

Ebéd: 200g rizs + 250g cukkinis csirke + 100g káposzta saláta (kb 600 kalória)

Vacsora: 400ml húsleves + 300g rizs + 120g natúr csirke + 100g saláta + 100g tejszínes spenót ragu (kb 1000 kalória)

Szóval nem hiszem, hogy ezzel például egy 46 kg-s nő ne lakna jól..

Nekem ez a mai, háromszori étkezés.. és nem vagyok éhes.

+ 3,5 liter víz.

2023. jún. 14. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kalóriáktól laksz jól, hanem a megfelelő ételektől. Elsőre én is inkább ezen változtatnék.

Egyébként nyilván egyedül onnan derül ki biztosan, ha elkezdesz így enni, és figyeled a súlyodat. Ha nem hízol tőle, akkor jó. De ha 1800 kcal-án tartasz súlyt x ideje, akkor nem tudom, miért gondolod, hogy napi plusz 400 kcal nem fog meglátszani.

2023. jún. 15. 05:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Mit eszel? Mert ahogy irtak nem a kcal szamit. 100g chips 500 kcal, mig 100g vegyes zoldseg kb 70 kcal. Szoval ha megeszel 300 g zoldseget valoszinuleg jol tele leszel de neg mindig csak 210 kcal mig a 100g chips utan ehezni fogsz.
2023. jún. 17. 00:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

5-ös

A tegnapi étkezésem ezekből állt:

Reggeli: 4 szelet teljes kiőrlésű toast kenyér, amin felvágott, sonka, szalámi volt mellé meg kígyóuborkát ettem.

Uzsonna: Egy zöldalma.

Ebéd: Felső csirkecomb főzelékkel.

Nasi: 5 db. csokis keksz.

Vacsora: Zacskós leves.

Súlyt tartok így semmit nemnvonok meg magamtól.

2023. jún. 17. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem csodálom, hogy éhes vagy. Zacskós leves, csokis süti, toast kenyér...?

Szerintem nincs baj a kenyérrel alapvetően, tök finomak vannak, ha pedig szeretsz sütni, te is tudsz otthon csinálni nagyon finomakat. De én inkább ennék tökmagos baguette-et, vagy rozsos zsömlét, vagy valami hasonlót, 1 db-ot, vagy 1 szelet paradicsomos vagy hagymás kenyeret, mint 4 szelet toast kenyeret. Sokkal jobban laktatnak, és nem íztelen. A zacskós leves meg aztán biztos, hogy nem laktat, és ha rendszeresen fogyasztod, nem is tesz jót. Alkalmanként belefér, ha annyira szereted, de full indokolatlan, relatíve kalóriadús (legalábbis az ilyen smack levesek pl 400-450 kcal körül vannak), de hamar éhes leszel utána.

A süti szintén nem laktat, de full tele van cukorral, hacsak nem magadnak csinálod kevés cukorral. Én szoktam az amerikai csokis keksznek egy cukorcsökkentett, mogyoróvajas, zabos verzióját csinálni, de akkor sem eszem belőle ötöt egy nap. Max 2 db-ot. Emiatt több normális ételt tudok enni, és nem érzem azt, hogy éheznék.

2023. jún. 19. 16:09
 8/8 anonim válasza:
Minden nap 1 nagy torta, napi 2 zacskó cukorka plusz gumicukor és meglesz a sok kalória.. 🤒
2024. jan. 21. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!