Éhségroham mi az oka?
Egész jól ment a diéta, de valahogy a munkahelyen éhesebb vagyok.
Itthon azért csak akkor eszek amikor akarok ott nem tudok csak úgy le ülni mikor kéne enni.
A másik most menszeszelek lehet az a baj, és egész nap fájt a fejem. Örülnék ha nem lennének ilyen falási rohamok túl sűrűn.
menses környeken enis csak csokit, feher kenyeret, edeset tudnek enni. bevizesedem es erzesre 5 kg-val nehezebb vagyok.
kulonben 165 cm 48 kg vagyok es sportos alkat. de olyankor nagyon szenvedek hogy csak tömnem magamj egesz nap.
aztan a munkahelyen ott a stressz-az pl nalam is be tud jatszani hogy ilyen szitukban elkezdek kajalni. Sot...az unalom is sajna :-/ ha epp nincs mit tenni azon kapom magam nassolok
En is mindig hízok a munkahelyen
Otthon alig eszem, de a munkahelyen nagy erővel tör ram az éhség es folyton nassolnák édeset (pedig nem fizikai munka )
Mindig hízok ha dolgozom
Köszönöm szépen a sok választ, nem tudom mért de éhesebb vagyok bent, ez könnyű fizikai munka de inkább az hogy itthon csak nyugisabb. Munka után edzeni kéne de tegnap is haza értem, házi munka magamra jutott idő legkésőbb.
Utána fehérje. Eddig nem volt ennyire éhség roham remélem tényleg alakom szerű lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!