Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1kg csirkemellből sütés után...

1kg csirkemellből sütés után lett 570g akkor most 1kg-val számoljak vagy 570g-mal? :D

Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mjnek méred ha ennyit sem tudsz?!
2023. jún. 5. 20:10
 12/14 kriszpo ***** válasza:
0%

Akkor az nagyon gagyi csirke.

Ha a csirkét sütés után eszed meg, akkor 570g, ha előtte, nyersen, akkor meg 1000g.

2023. jún. 7. 10:51
 13/14 Senior Séf ***** válasza:
Egyél házi csirkét, az nem esik össze a felére, és ott húst vásárolsz, nem vizet.
2023. jún. 10. 17:27
 14/14 anonim válasza:

Mielőtt kalória számlálásba kezdesz nézz utána hogyan miként működik és hogyan csinálhatod a legjobban.

Én 3 hónapig kutattam a netet mire mindent megértettem, de így is van hogy néha olvasok új infókat.

Olyan ez mint egy szakma, tanulni kell hogy megértsd hogy jól csináld ez a te érdeked.

Igaz hogy itt gyk-n a szex kategóriából meg innen onnan át járnak trollkodni és a normális válaszokat meg le szavazzák.

(Állandóan ezt látom a fogyós kategóriában)

Ezzel csak azt akartam mondani hogy a lényeg, hogy az igazságot tudod mérlegelni, és ne a válasz melletti szám határozza meg. Illetve járj utána.

Ha ez se megy szedd le a redditet (szintén anonim, mint egy gyk csak sokkal modernebb, kultúráltabb) és sokkal jobb mint a gyk nincs tele ennyi idiótával, iszonyat jó tippeket adnak ott :)

Mindenkinek kitartást aki kcal-t számol és jó egészséget 🥰

2023. jún. 21. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!