1kg csirkemellből sütés után lett 570g akkor most 1kg-val számoljak vagy 570g-mal? :D
Akkor az nagyon gagyi csirke.
Ha a csirkét sütés után eszed meg, akkor 570g, ha előtte, nyersen, akkor meg 1000g.
Mielőtt kalória számlálásba kezdesz nézz utána hogyan miként működik és hogyan csinálhatod a legjobban.
Én 3 hónapig kutattam a netet mire mindent megértettem, de így is van hogy néha olvasok új infókat.
Olyan ez mint egy szakma, tanulni kell hogy megértsd hogy jól csináld ez a te érdeked.
Igaz hogy itt gyk-n a szex kategóriából meg innen onnan át járnak trollkodni és a normális válaszokat meg le szavazzák.
(Állandóan ezt látom a fogyós kategóriában)
Ezzel csak azt akartam mondani hogy a lényeg, hogy az igazságot tudod mérlegelni, és ne a válasz melletti szám határozza meg. Illetve járj utána.
Ha ez se megy szedd le a redditet (szintén anonim, mint egy gyk csak sokkal modernebb, kultúráltabb) és sokkal jobb mint a gyk nincs tele ennyi idiótával, iszonyat jó tippeket adnak ott :)
Mindenkinek kitartást aki kcal-t számol és jó egészséget 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!