Diéta után, hogy lehet visszaállni hogy ne hízzak?
Életmód váltásom már évekkel ezelőtt megvolt egészségesen étkezem de a súlyommal nem voltam elégedett ezért kifejezetten diétázni kezdtem ugyanazokkal a kajákkal csak számoltam a kalóriát és elég alacsony max 1000kcalt ettem ezt 4 hétig csináltam. Lefogytam, hogy emeljem vissza kalóriát, hogy ne hizzak esetleg még tovább fogyjak ha lassabban is de pár kilót?
Esetleg több sport is legyen?
Van valami tippetek?
Tudom, hogy ez nem egy jó kalória keret de ennél magasabbal nem tudok fogyni mert alacsony a súlyom.
160/51 vagyok most 56rol fogytam tehát 4 hét, 5 kg ami szerintem nem túl gyors fogyás amúgy az alacsony kalória ellenére se.
Ne aggódj, 4 hét alatt nem fogytál érdemlegesen zsírból, ez nagyrészt víz, amit újra vissza fogsz "szedni" a magasabb ch miatt, több étel a beleidben stb.
Egyébként, térj vissza szintentartásnyi kalóriára, ami jelen esetedben valahol 1800-2000 kalória lehet, hisz 5kg-ot "fogytál" 4 hét alatt. Szintentartásnyi kalórián nem tudsz zsírt felszedni, a mérleg viszont többet fog mutatni.
Nembaj, legalább megtanultad, hogy 0 értelme volt éheztetni maga 4 hétig, mert ez vissza is fog jönni a mérlegen. :D
sajnos az 1esnek igaza van. es 1000 kcal az keves illetve egeszsegtelen. teljesen felboritod igy a tested mukodeset, sokkban van azt hiszi epp nincs etel, es amint kap valamit.
ez nemcsak buta es nem celra vezeto ut hanem veszelyes is, sokan igy csusznak aztan bele a bulemiaba vagy anorexiaba.
ha ennyire fontos neked a tema, akkor sporoljal egy etkezesi tanacsadora, fittness tanarra aki egyszer beallitja az etrendedet illetve mutat par gyakorlatot hogyan sportolj.
az lehet. en 165 cm vagyok es szinten 53-55 körülre allok be ha normalisan eszem.
48 vagyok most de nagyon nagy sanyargatassal sajna :( tudom jol ha minden ennek normalisan 54 kg korul lennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!