Jobban fogyok ha 1200 kalóriát nem szénhidráttal hanem fehérjékkel viszek be?
Annyival egészíteném ki, amire jutottál, hogy jóllét, jóllakottság szempontjából nagyon nem mindegy, miből áll össze ez az 1200 kcal (vagy amennyi épp a kereted). Ha cukorral és tejjel iszol napi 3 kávét, azzal simán elmegy napi 400 kcal és még nem is ettél semmit. Ha ebédre benyomsz egy fél pizzát, az kb 800 kcal, és akkor még hol a reggelid meg a vacsorád? Ez az, ami a laikusok agyában hamisan úgy szintetizálódik, hogy ha fogyni akarsz, ne egyél cukrot meg kenyeret.
Szóval nem maga a keret tartása a művészet, hanem az, hogy okosan állítsd össze, hogy hosszútávon tartható legyen.
Szerinted ha megmondanák a frankót, hogy egyél 1200/1500 vagy akármennyi kalóriát, és fogyni fogsz, akkor miből élne a fogyókúra-iparból igen jól megélő több százezer ember?
Akkor le kellene menniük dolgozni, az meg, hát, macerás...
10 utána olvastam - úgy látom azért a fogyást nem befolyásolja
11. köszönöm!
és mindenkinek köszönöm, aki írt, ma már nem grammoztam a szénhidrátot, és kidühöngtem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!